”FC U” Craiova a pus în vânzare abonamente virtuale pentru meciurile din play-off! ”Vrem să găsim o corespondență cu suporterii noștri. Nu vreau să aud discuții că am făcut această inițiativă dintr-o nevoie sau alta de bani”

Daniel VLAD 30 Mar. 2021, 12:44 Liga 2
”FC U” Craiova a pus în vânzare abonamente virtuale pentru meciurile din play-off! ”Vrem să găsim o corespondență cu suporterii noștri. Nu vreau să aud discuții că am făcut această inițiativă dintr-o nevoie sau alta de bani”

”FC U” Craiova și-a îndeplinit primul obiectiv al acestui sezon al Ligii 2, ediția 2020/2021. Nou-promovata s-a calificat în play-off-ul de promovare, după ce a încheiat prima parte a campionatului pe locul 1, cu 35 de puncte acumulate în 19 meciuri.

Oltenii vor mai avea zece meciuri de disputat în play-off, cinci pe teren propriu, pe ”Ion Oblemenco”, și altele cinci în deplasare. La finalul acestora, vrea să fie pe unul dintre primele două locuri, pentru a promova direct. Dacă nu, pe una dintre pozițiile 3 sau 4, pentru a merge la barajul de promovare.

”FC U” Craiova a pus în vânzare abonamente virtuale pentru meciurile din play-off-ul Ligii 2

Până atunci însă, clubul oltean a decis să pună în vânzare abonamente virtuale pentru cele cinci meciuri de pe teren propriu din play-off, pe care fizic le va desfășura pe arena ”Ion Oblemenco”.

La o zi distanță după partida de la Reșița, câștigată cu 2-0, victorie care a făcut ca echipa să termine sezonul regular pe primul loc în clasamentul Ligii 2, dar și după aflarea calendarului meciurilor din play-off, ”FC U” Craiova a anunțat punerea în vânzare a abonamentelor virtuale.

”Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare începând de astăzi, 29 martie 2021, abonamentele virtuale pentru partidele pe care Știința le va disputa pe Stadionul Ion Oblemenco în play-off, în sezonul competițional 2020/21 al ligii a II-a.

Abonamentele se pot achiziționa de pe pagina oficiala de Facebook Fotbal Club Universitatea 1948 și de pe site-ul www.eventim.ro.

Prețul unui abonament virtual este 50 RON (abonamentul este valabil pentru cele 5 meciuri disputate pe Stadionul Ion Oblemenco). Abonamentul este virtual și nu oferă acces în stadion.

Abonamentele virtuale pot fi achiziționate de către toți suporterii Fotbal Club Universitatea 1948, atât din țară, cât și din străinătate”, se arată în mesajul postat de U Craiova 1948 SA pe pagina sa de Facebook.

Lucian Mitu: ”Avem un buget foarte bun și nu am făcut această inițiativă pentru bani”

Lucian Mitu, directorul de marketing al ”FC U” Craiova, a vorbit la RadioSport 1 despre inițiativa alb-albaștrilor. Inițiatorul acestei campanii de vânzare de abonamente virtuale spune că această acțiune nu a fost făcută pentru ca suporterii să sprijine clubul cu bani.

”Noi avem un buget foarte bun și nu am făcut această inițiativă pentru bani. Vom avea un play-off capital, iar luni seară am lansat acest pachet de abonamente pentru meciurile de pe Ion Oblemenco.

Aceste abonamente pot să fie achiziționate și de către suporterii noștri din străinătate, cei care nu sunt puțini. Acest abonament cred că face cinste fiecărui suporter al Universității Craiova, deoarece noi suntem Universitatea Craiova. Sper că și jucătorii noștrii, cei care au luptat pentru calificarea în play-off vor simți și ei să cumpere abonamente cum sper că și cei din Peluza Sud își vor cumpăra.

Nu vreau să aud discuții că am făcut această inițiativă dintr-o nevoie sau alta de bani. Nu vreau să aud așa ceva. V-am spus mai devreme că bugetul îl aveam asigurat și este unul foarte mare. Sumele de 10 lei de meci sunt sume simbolice. Vreau să luăm și noi exemplul marilor cluburi. Bayern Munchen are peste 300 de mii de cotizanți.

Din punct de vedere de markenting, vrem să găsim o corespondență cu suporterii noștri. Vrem să fim cât mai mulți. Nu trebuie să stăm doar pe Facebook și să comentăm. Un suporter adevărat își achiziționează diferite lucruri de la magazinul clubului și astfel își demonstrează dragostea și suferința pentru clubul pe care îl iubește. Suporterii au șansa să fie alături de această echipă. Această echipă a fost devalizată. Nicăieri în lume nu s-a mai întâmplat așa ceva. Vreau să arătăm și noi că suntem mulți. Și jucătorii vor înțelege acest lucru, iar dacă vor vedea emulația care se va face pentru aceste abonamente tricoul de pe ei o să ardă și mai tare. Și o să vedeți că suntem mulți”, au fost unele dintre declarațiile oferite de Lucian Mitu (foto, alături de Ilie Balaci).

”FC U” Craiova începe play-off-ul ca lider, cu 35 de puncte

U Craiova 1948 SA va juca în play-off-ul Ligii 2 pentru a promova în Liga 1. Le va avea adversare pe Dunărea Călărași (34 puncte), CS Mioveni, Rapid (ambele cu 33 de puncte), FK Csikszereda și ASU Poli (ambele cu 32 de puncte). Oltenii au 35 de puncte, acestea fiind menținute din sezonul regular, ca și în cazul celorlalte echipe.

În urma tragerii la sorți, ”FC U” Craiova va avea următorul program în tur, cu meciuri cu: CS Mioveni (deplasare), ASU Poli (acasă), FK Csikszereda (deplasare), Rapid (acasă) și Dunărea Călărași (deplasare). Apoi urmează jocurile retur.

Primul meci, cel cu CS Mioveni, este programat în ziua de 1 aprilie, de la ora 19:30.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-isi-afla-astazi-programul-din-play-off-ul-ligii-2-tragerea-la-sorti-are-loc-la-ora-1100-19176565

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-e-categoric-dupa-victoria-obtinuta-de-fc-u-craiova-la-resita-obiectivul-nostru-e-promovarea-in-liga-1-cum-vede-lupta-la-play-off-dupa-primul-succes-d-19176600

Daniel VLAD 30 Mar. 2021, 12:44 Liga 2
Pe aceeași temă