Eugen Trică e categoric după victoria obținută de ”FC U” Craiova la Reșița: ”Obiectivul nostru e promovarea în Liga 1”. Cum vede lupta la play-off, după primul succes din 2021

Autor: Andrei PASCU Publicat: 29 Mar. 2021, 12:19 Liga 2
Eugen Trică e categoric după victoria obținută de ”FC U” Craiova la Reșița: ”Obiectivul nostru e promovarea în Liga 1”. Cum vede lupta la play-off, după primul succes din 2021

U Craiova 1948 SA a terminat, în cele din urmă, sezonul regular al Ligii 2 pe primul loc în ciuda unui an 2021 destul de slab, comparativ cu cel trecut. În ultima rundă din prima parte a campionatului, oltenii au învins cu 2-0 CSM Reșița, în deplasare.

Eugen Trică nu se lasă însă păcălit de moment, chiar dacă ”FC U” Craiova e văzută de mulți drept printre principalele favorite certe la promovare. A scos mai mult în evidență faptul că cele 10 etape din play-off vor fi foarte complicate, ținând cont de faptul că vor urma confruntări doar cu echipe apropiate valoric.

Eugen Trică: ”Ne aşteaptă zece finale de acum încolo” 

În privința meciului de la CSM Reșița, Trică și-a motivat jucătorii pentru primul succes după o lungă perioadă de timp, mai ales că gazdele aveau nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate, pentru că se vor lupta la salvarea de la retrogradare.

Bucuros pentru calificare, bucuros pentru victorie. Ne aşteaptă zece finale de acum încolo. Ştiţi foarte bine că obiectivul nostru este de a promova în Liga 1. Aceşti băieţi merită, pentru că sunt cei mai buni. Reşiţa are echipă bună, le-am atras atenţia jucătorilor mei să nu se ia după rezultatul de la Recea, acolo a fost un accident.

I-am văzut pe reşiţeni la meciul cu Slatina. Este o formaţie care dezvoltă jocul de la portar. Mie îmi place ca echipă, de aceea spun că am obţinut o victorie importantă împotriva unei echipe foarte bune. Îmi doresc ca Reşiţa  să rămână în Liga a 2-a”, a declarat Eugen Trică, citat de Radio Reșița.

”FC U” Craiova, duel cu CS Mioveni în prima etapă din play-off 

Luni, U Craiova 1948 SA a aflat și cum va juca în play-off-ul Ligii 2. Prima etapă programează pentru formația lui Eugen Trică un meci în deplasare, cu CS Mioveni, după care va evolua și pe teren propriu, cu ASU Politehnica.

Țintarul complet al play-off-ului e disponibil AICI.

Clasamentul grupei de promovare înaintea primei etape: ”U” Craiova 1948 SA (35 de puncte), Dunărea Călărași (34 de puncte), CS Mioveni (33 de puncte), Rapid (33 de puncte), FK Csikszereda (32 de puncte) și ASU Poli (32 de puncte).

Foto: Bogdan Dănescu/ Sport Pictures și Remus Badea/ Mediafax Foto

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 29 Mar. 2021, 12:19 Liga 2
Pe aceeași temă