”FC U” Craiova a mai făcut două transferuri! Un fundaș italian fost la ACS Poli și un atacant argentinian, sub comanda lui Nicolo Napoli

Andrei PASCU 18 Sep. 2020, 18:09 Liga 2
”FC U” Craiova a mai făcut două transferuri! Un fundaș italian fost la ACS Poli și un atacant argentinian, sub comanda lui Nicolo Napoli

U Craiova 1948 SA a mai făcut două transferuri. Oltenii au adus doi străini, în compartimentul defensiv și în cel ofensiv. Lorenzo Paramatti (25 de ani) este fundaș central și vine din Italia, în timp ce Ignacio Cacheiro (27 de ani) este atacant și este de origine argentiniană.

Lorenzo Paramatti a jucat la ACS Poli Timișoara

Paramatti era liber de contract de la începutul lunii iulie, când a fost lăsat fără angajament de gruparea Rimini, din Serie D. S-a format la Bologna și Inter, iar la profesioniști a prins meciuri, pe lângă ultima echipă la care a fost legitimat, la AS Gubbio 1910, ACN Siena 1904 sau Santarcangelo Calcio, toate din țara natală. Cea mai importantă ligă în care a jucat este a treia din Italia, unde are la activ peste 60 de partide.

Lorenzo Paramatti nu este la prima experiență în România. Pentru câteva luni din 2019 a evoluat pentru ACS Poli Timișoara. A bifat 15 meciuri în Liga 2, toate ca titular, și a înscris un gol.

Ignacio Cacheiro, o singură experiență în afara Argentinei 

Ignacio Cacheiro a jucat în Argentina la Club Atletico Sarmiento, Club Social y Atletico Guillermo Brown, CA Patronato și Club Atletico Chacarita Juniors. Aceasta din urmă este ultima echipă pentru care a prins minute înainte să semneze cu U Craiova 1948 SA. Are și o experiență în altă țară, în Ecuador, pentru SD Aucas.

”Bun venit in echipa noastra!
Doi fotbalisti se alatura lotului FC Universitatea Craiova:
Lorenzo Paramatti, 25 de ani, fundas central, si Ignacio Andres Cacheiro, 27 de ani, atacant. Le uram mult succes alaturi de Stiinta!”
, precizează FC Universitatea Craiova 1948, cu privire la cei doi străini care au fost semnați vineri.

”FC U” Craiova a adus un portar argentinian zilele trecute 

U Craiova 1948 SA a mai făcut două transferuri, după începerea campionatului Ligii 2, iar unul dintre ei este portar. Ultimele noutăți din lotul oltenilor sunt Federico Taborda (portar, 31 de ani) și Alexandru Munteanu (mijlocaș stânga, 18 ani). Au semnat pe un sezon, dar situațiile sunt diferite. Primul a venit liber de contract, în timp ce al doilea a fost împrumutat de la formația din Liga 1, FC Voluntari.

Federico Taborda a evoluat ultima dată la FK Senica (Slovacia), de care s-a despărțit în luna ianuarie, iar anterior a mai jucat pentru US Civitanovese (Italia), CA San Lorenzo de Alem, Sol de America de Formosa și Club Atletico Union de Sunchales (toate din Argentina).

”FC U” Craiova se află pe locul 3 în Liga 2, după disputarea a trei etape. A înregistrat două victorii (4-1 cu Ripensia Timișoara și 2-1 cu Dunărea Călărași) și un rezultat de egalitate (1-1 cu FK Csikszereda). Oltenii vor juca în runda a patra duminică, în deplasare, contra celor de la Viitorul Pandurii.

Foto: FC Universitatea Craiova 1948 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-stie-cum-ii-poate-provoca-echipei-fc-u-craiova-prima-infrangere-in-liga-2-chiar-inainte-de-startul-sezonului-a-fost-aproape-sa-semneze-cu-echipa-lui-mititelu-19148437

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-4-si-5-ale-ligii-2-si-meciurile-televizate-rapid-turris-oltul-e-derby-ul-din-aceasta-saptamana-19148359

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marcel-puscas-zece-echipe-se-bat-la-promovare-la-liga-2-nu-sunt-de-acord-cu-play-off-si-play-out-si-cu-baraje-peste-baraje-ce-sanse-ii-da-craiovei-19148113

 

 

 

Andrei PASCU 18 Sep. 2020, 18:09 Liga 2
Pe aceeași temă