Viitorul Pandurii, victorie la scor în primul amical al verii: 6-2 cu CS Hunedoara. Sâmbătă urmează testul cu ”FC U” Craiova, după care va organiza un cantonament în afara orașului

Răzvan STÎNGĂ 30 Jul. 2020, 17:55 Liga 2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a disputat miercuri primul meci amical, după ce a trecut prin perioada de cantonament de 14 zile impusă prin protocol medical. Gorjenii au jucat o partidă test cu CS Hunedoara, echipă din Seria 4 a Ligii a 3-a, și s-au impus cu 6-2. La pauză, scorul a fost 4-1, iar marcatorii au fost Vlad Rusu si Darius Buia, cu câte două goluri. În partea secundă, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a mai marcat prin Daniel Paraschiv și Andrei Ludușan.

Cosmin Frimu, antrenor principal, și Dorin Hîrsu, antrenor cu portarii, sunt cei care se ocupă de echipă după plecarea lui Cristian Lupuț, iar în partida cu hunedorenii au rulat întreg lotul. În prima repriză a fost trimisă pe teren echipa standard, iar în ultimele 45 de minute au intrat și ceilalți fotbaliști.

  • Echipa de start: Bodea- Baican, Misarăș, Ciul, Dragu, Chiorean, Cioiu, Gîrbiță, Buia, Bădăuță, Rusu.
    După pauză au intrat: Moga- Paraschiv, Ludușan, Core, Trancă, Mitrică, Parnău, Vlasea, Popa, Chelariu.

Radu Marghidan: ”Urmează să programăm un cantonament, cel mai probabil la Oradea, pe 6 august”

Echipa din Liga 2 a efectuat două teste de COVID-19, pentru care a primit rezultatele. L-a efectuat și pe al treilea, ultimul din perioada de cantonament impus prin protocol medical, dar până acum nu a primit rezultatele. Radu Marghidan, directorul sportiv de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a vorbit pentru Liga2.ro despre primul meci amical și ce schimbări vor mai avea loc la echipă în perioada următoare, cu privire la anumite veniri de jucători.

La începutul lunii august, gorjenii vor organiza un cantonament la Oradea.

Am jucat în prima repriză cu prima echipă, după aceea am introdus și ceilalți jucători. A fost rulat tot lotul. Până acum am făcut două testări la care am primit rezultatele. Urmează să primim și al treilea rând de teste rezultatele. Am intrat în cantonamentul centralizat pe 15 iulie, am făcut primul test în prima zi, am mai făcut în ziua șapte și mai avem de primit rezultatele din ziua 14. Urmează să programăm un cantonament, cel mai probabil la Oradea. Pe 6 august ar fi data la care intrăm în cantonament. Acolo vom avea alte amicale, dar până acum nu avem nimic sigur. Analizăm câteva variante, pentru că vom lua doar meciuri cu echipele care au respectat protocolul medical.  

Echipa se pregătește acum pe terenul 3 din baza de antrenament din cadrul stadionului Municipal. Condițiile sunt perfecte. Suntem în discuții cu câțiva jucători, vom aduce ceva nume noi. Nu avem foarte multe plecări, vom completa unul-două posturi. În rest, echipa e omogenă. E cam aceeași de anul trecut. Oros, Ungureanu, Vasile Pop, Yabre sunt cei care au plecat de la noi acum, în vară. În rest, ceilalți au rămas și vor rămâne”, a declarat Radu Marghidan pentru Liga2.ro.

Înaintea plecării în cantonamentul programat cel mai probabil la Oradea, Viitorul Pandurii Târgu Jiu va mai disputa un meci de verificare sâmbătă, cu U Craiova 1948 SA. Jocul va avea loc la Severin, de la ora 18:00.

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu Official 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Jul. 2020, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă