FC Hermannstadt a oficializat plecările a încă zece fotbaliști din lotul cu care a retrogradat din Liga 1

Andrei PASCU 01 Jul. 2021, 11:11 Liga 2
FC Hermannstadt a oficializat plecările a încă zece fotbaliști din lotul cu care a retrogradat din Liga 1

FC Hermannstadt a oficializat plecările a zece fotbaliști din lotul cu care s-a retrogradat din Liga 1, joi, 1 iulie, la o zi după ce contractele acestora cu clubul din Sibiu au expirat. Situația câtorva jucători, că vor pleca, era deja cunoscută, pentru că au fost deja anunțați la alte echipe.

FC Hermannstadt a oficializat zece plecări 

Cele zece nume anunțate de FC Hermanstadt că nu vor mai continua de la 1 iulie sunt portarii Cristiano Figueiredo (care s-a înțeles deja cu CFR Cluj) și Ionuț Rus (revenit la CFR Cluj, de unde era împrumutat), fundașii Ousmane Viera, Patricio Matricardi, mijlocașii Răzvan Dâlbea și Romario Pires și atacanții Drazen Bagaric, David Mayoral, Goran Karanovic și Fabio Fortes.

La Sibiu nu vor mai continua nici antrenorul secund Valentin Negru și preparatorul fizic Stelian Isac. Dat fiind faptul că stafful tehnic s-a schimbat după retrogradarea echipei în Liga 2, aceștia nu au mai fost doriți de noul antrenor principal, Marius Măldărășanu.

”Portarii Cristiano Figueiredo și Ionuț Rus, fundașii Ousmane Viera, Patricio Matricardi, mijlocașii defensivi Răzvan Dâlbea, Romario Pires, atacanții Drazen Bagaric, David Mayoral, Goran Karanovic și Fabio Fortes și-au încheiat înțelegerile contractuale cu A.F.C.Hermannstadt. De asemenea, în aceeași situație se află și antrenorul Valentin Negru și preparatorul fizic Stelian Isac, care nu vor mai continua la FCH.

Clubul nostru le mulțumește acestora pentru munca depusă și le transmite mult succes în noile provocări!”, a anunțat FC Hermannstadt.

Anterior, înainte de reunire, clubul comunicase și despărțirea de fundașii Claudiu Belu-Iordache, care a semnat cu Rapid, și Adrian Scarlatache, ajuns la CS Mioveni, mijlocașii Aias Aosman și Billal Sebaihi și atacantul Yazalde Gomes.

Răzvan Dâlbea, acuzat că a ”trântit” returul barajului cu CS Mioveni 

Răzvan Dâlbea, unul dintre cei plecați, a fost aspru criticat și i s-au aruncat vorbe grele după ce FC Hermannstadt a pierdut barajul de menținere-retrogradare, cu CS Mioveni. A văzut roșu în primle minute ale returului, iar ulterior jocului fanii l-au acuzat că a trântit partida.

”Returul barajului a fost cel putin suspect, multi dintre voi avand o atitudine delasatoare, rusinoasa si sabotoare (Razvan Dalbea a reusit ,,performanta” istorica sa mearga la vestiare in minutul 6 dupa 2 cartonase galbene luate in 3 minute. Cartonas rosu – cota 5, se pare ca obiceiurile de pe vremea cand imbracai tricoul alb-verde nu s-au pierdut). Cu toate acestea, Peluza Nord Sibiu si toti suporterii acestui club v-au sustinut pana la final. Rasplata? La finalul barajului cu CS Mioveni ati fugit aproape toti (mai putin Mayoral si Oprut) la vestiare ca sobolanii, fara pic de demnitate fata de cei 1000 de suporteri prezenti la Medias ce v-au sustinut 94 de minute. De data aceasta nu aveti absolut nici o scuza, salariile restante au fost achitate imediat dupa meciul de la Cluj, v-ati luat banii si ati uitat de fotbal. FCH nu inseamna niciunul dintre voi, FCH inseamna SIBIU. Noi tot aici vom fi, indiferent de liga, in schimb voi trebuie sa plecati!”, suna o parte a comunicatului emis de suporterii din gruparea D’acii 2017 Sibiu, după returul cu CS Mioveni.

FC Hermannstadt pleacă în cantonament în Slovenia 

Prima partidă de verificare pe care o va disputa FC Hermannstadt în această vară a fost programată pentru 3 iulie, de la ora 11:00, cu Gaz Metan Mediaș, în deplasare.

Apoi, pe 4 iulie sibienii vor pleca într-un cantonament în Slovenia, unde vor sta până pe 16 iulie. După revenirea în țară, pe 24 iulie mai exact, tot de la ora 11:00, echipa lui Marius Măldărășanu va disputa un amical cu CS Comunal Șelimbăr.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-rada-noul-secund-al-lui-marius-maldarasanu-la-fc-hermannstadt-i-a-luat-locul-lui-marian-botea-care-fusese-prezentat-in-urma-cu-mai-putin-de-o-saptamana-19190801

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masuri-de-relaxare-suplimentare-care-dau-dreptul-echipelor-sa-deschida-stadioanele-la-50-la-suta-din-capacitate-in-cazuri-speciale-e-permisa-ocuparea-tuturor-locurilor-comunicatul-mts-19190697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paul-antoche-a-semnat-cu-fc-hermannstadt-capitanul-farului-de-sezonul-trecut-a-fost-prezentat-oficial-am-venit-la-sibiu-cu-un-singur-gand-promovarea-in-liga-1-19190680

 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Jul. 2021, 11:11 Liga 2
Pe aceeași temă