FC Hermannstadt a reziliat și cu Bright Addae și a ajuns la 16 plecări. Romario Pires a semnat cu un club din Liga 1

Andrei PASCU 02 Jul. 2021, 17:42 Liga 2
FC Hermannstadt a reziliat și cu Bright Addae și a ajuns la 16 plecări. Romario Pires a semnat cu un club din Liga 1

Schimbările de lot de la FC Hermannstadt se produc cu rapiditate, iar sibienii au mai pus pe liber un fotbalist, vineri, 2 iulie. Contractul cu mijlocașul ghanez Bright Addae (28 de ani) a fost reziliat. Potrivit clubului, despărțirea s-a produs pe cale amiabilă.

FC Hermannstadt și Bright Addae au reziliat contractul 

Bright Addae venise la Sibiu în vara anului trecut și a reușit să se impună în echipă. A jucat 31 de meciuri, a marcat de două ori, dar odată cu retrogradarea în Liga 2, părțile au decis că e mai bine să întrerupă colaborarea.

Africanul a sosit la Sibiu cu un trecut mai mult decât interesant, cu meciuri pentru Crotone sau Ascoli, în Italia.

FCH & mijlocașul ghanez Bright Addae au reziliat astăzi înțelegerea contractuală în condiții amiabile.

Ii dorim mult succes lui Bright în următoarele provocări!” a anunțat scurt FC Hermannstadt, după încetarea colaborării cu Bright Addae.

Romario Pires și-a găsit echipă în Liga 1, a semnat cu Farul 

Un alt fotbalist plecat de la FC Hermansntadt în această vară, mijlocașul Romario Pires (32 de ani), și-a găsit echipă în Liga 1. A semnat cu Farul pentru întreg sezonul următor.

Începând de astăzi, Romario Pires este noul jucător al echipei noastre.

Acesta a efectuat vizita medicală și a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2021/2022.

În vârstă de 32 de ani, Romario Pires are 1.82m, este născut la Rio de Janeiro, evoluează pe postul de mijlocaș central, iar în carieră a mai îmbrăcat tricoul formațiilor FC Hermannstadt, Astra Giurgiu, Maccabi Petah Tikva, Maccabi Haifa, Maccabi Netanya, Petrolul Ploiești, Gloria Bistrița sau Botafogo.

Bine ai venit, Romario, și mult succes în tricoul alb-albastru !”, a precizat echipa de la malul mării pe site-ul oficial, FC Farul Constanța.

FC Hermannstadt a confirmat 16 plecări până acum 

La 14 jucători a mai renunțat FC Hermannstadt în această vară, în afara celor doi amintiți, portarii Cristiano Figueiredo (care s-a înțeles deja cu CFR Cluj) și Ionuț Rus (revenit la CFR Cluj, de unde era împrumutat), fundașii Ousmane VieraPatricio Matricardi, Claudiu Belu-Iordache (care a semnat cu Rapid) și Adrian Scarlatache (ajuns la CS Mioveni), mijlocașii Răzvan Dâlbea, Aias Aosman și Billal Sebaihi, atacanții Drazen BagaricDavid MayoralGoran Karanovic, Yazalde Gomes și Fabio Fortes.

E adevărat că FC Hermannstadt a și adus 11 fotbaliști în această vară, iar cel mai nou nume este al niponului Mino Sota (26 de ani), ultima dată la Metaloglobus.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-l-a-achizitionat-si-pe-silviu-balaure-mijlocas-care-a-evoluat-la-astra-in-ultimele-cinci-sezoane-de-liga-1-19190962

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-rada-noul-secund-al-lui-marius-maldarasanu-la-fc-hermannstadt-i-a-luat-locul-lui-marian-botea-care-fusese-prezentat-in-urma-cu-mai-putin-de-o-saptamana-19190801

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masuri-de-relaxare-suplimentare-care-dau-dreptul-echipelor-sa-deschida-stadioanele-la-50-la-suta-din-capacitate-in-cazuri-speciale-e-permisa-ocuparea-tuturor-locurilor-comunicatul-mts-19190697

Andrei PASCU 02 Jul. 2021, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă