Miriuță a ținut-o pe FC Hermannstadt în Liga 1 și se pregătește să plece! Antrenorul a recunoscut: „Există o ofertă!”. De „U” Cluj s-a simțit „călărit un pic”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2019, 21:46 Campionat

Vasile Miriuță (50 de ani) a câștigat barajul de menținere în Liga 1 cu FC Hermannstadt, chiar dacă azi a pierdut cu 1-0 pe teren propriu, iar la finalul partidei cu „U” Cluj a recunoscut că are o ofertă din Ungaria și că e posibil să plece de la echipa sibiană.

„Tati” e dorit de Kisvarda, din prima ligă a Ungariei, unde mai joacă românii Mihai Mincă, Cornel Ene, Gicu Grozav și Sergiu Negruț, însă spune că momentan nu a dat un răspuns cert. Antrenorul a recunoscut că e tentat să dea curs ofertei, mai ales pentru că ar putea fi aproape de familia sa, la Budapesta.

„Bucurie enorm de mare, obiectivul a fost atins. Băieții au jucat minunat și astăzi, chiar dacă am pierdut. S-au sacrificat, au alergat mult. Îi felicit. Chiar pot să spun că sunt mândru că i-am antrenat aceste opt luni, pentru că știu câte sacrificii au făcut și cât și-au dorit. Voi vedea, mâine voi lua o decizie cu familia. Voi vorbi cu șefii de aici și voi vedea. Există o ofertă, dar credeți-mă n-am semnat nimic, pentru că nu poți să semnezi un contract în altă parte când ești legat de niște lucruri și de o rămânere în Liga 1. Dar oferta există. Dacă îi voi da curs mâine înseamnă că mă voi duce acolo.

Trebuie să mă consult cu familia în primul rând. Contează mult și decizia familiei. Să văd ce zice fiică-mea, că are 10 ani și cam tot plânge în ultimul timp că-l vrea pe tati acasă. Așa că nu-i ușor de luat o decizie. O perioadă foarte grea, dar s-a văzut că, dacă faci sacrificii, îți faci munca corect, Dumnezeu te ajută. Am avut două partide extrem de grele cu „U” Cluj. Chiar dacă i-am bătut acolo, ne-au cam călărit un pic, trebuie să recunoscut, dar se trage linie și noi suntem în Liga 1″, a spus Vasile Miriuță, miercuri seara, la flash-interviul de după meciul FC Hermannstadt – „U” Cluj 0-1.

Vasile Miriuță o antrenează pe FC Hermannstadt din octombrie 2018.

Foto: Paul URSACHI / Mediafax foto

 

Marius ANGHEL 12 Jun. 2019, 21:46 Campionat
Pe aceeași temă