FC Buzău e în fața unei bariere importante, dar echipa care a acumulat cele mai puține puncte în acest sezon o sperie. Cristian Pustai: ”Dacia Unirea, chiar dacă are două puncte, are ocazii”

Răzvan STÎNGĂ 13 Oct. 2021, 11:59 Liga 2
FC Buzău e în fața unei bariere importante, dar echipa care a acumulat cele mai puține puncte în acest sezon o sperie. Cristian Pustai: ”Dacia Unirea, chiar dacă are două puncte, are ocazii”

FC Buzău se află în fața atingerii pragului de 20 de puncte. În etapa a 10-a a Ligii a 2-a, formația lui Cristian Pustai va juca în deplasare, cu Dacia Unirea Brăila, sâmbătă, de la ora 11:00, iar în cazul unui succes va ajunge la bariera respectivă.

Cristian Pustai: ”Putem atinge a doua barieră, cea de 20 de puncte”

FC Buzău are zece meciuri la rând fără înfrângere, șapte în campionat și trei în Cupa României, iar Cristian Pustai vrea ca echipa sa să păstreze linia invincibilității. Însă, în ciuda momentului foarte slab prin care trece Dacia Unirea Brăila, se așteaptă la un meci foarte complicat.

Pustai a urmărit ultimele partide ale adversarei și a remarcat pasaje bune de joc, în special pe teren propriu, în special în confruntarea cu Universitatea Cluj, pierdută la scor, cu 0-3.

”Este un meci foarte important, pentru că putem atinge a doua barieră, cea de 20 de puncte, și ne-ar mai rămâne o barieră de depășit, cea de 30. Am parcurge, cumva, două treimi din drum. Este meciul foarte important, e important să legi victorii, pentru că joci mai liniștit. Altfel, vom fi sub presiune, ne vom uita tot timpul ce au făcut ceilalți.

Dacă vom câștiga, ne vom uita la ce facem noi. De aceea, meciul este foarte greu, foarte important. Echipa din Brăila, pe care am văzut-o în ultimele jocuri, chiar dacă are două puncte, are ocazii. Chiar și în meciul cu Cluj, și la 0-0, și la 0-1, și la 0-2. În prima repriză a avut șanse, așa că nu e deloc ușor”, a declarat Cristian Pustai pentru Campus TV.

Ieri, 12 octombrie, Pustai a împlinit 54 de ani, iar jucătorii și conducerea clubului i-au pregătit o surpriză la finalul antrenamentului susținut la Merei.

https://www.youtube.com/watch?v=fI7PlqO9qmI

FC Buzău ocupă ultimul loc de play-off, Dacia Unirea Brăila a adunat cele mai puține puncte 

FC Buzău este în rândul echipelor clasate pe locurile de play-off, înainte de startul rundei a 10-a. Are 17 puncte, patru peste locul al 7-lea, Metaloglobus. În același timp, distanța față de liderul Petrolul este de șapte puncte.

Dacia Unirea Brăila e pe locul 19 în clasament, penultimul, cu 2 puncte. Devansează doar Astra, dar are -2 puncte, după ce din cauza litigiilor pe care le are a fost pelizată cu 14 puncte.

Runda trecută de Liga 2, FC Buzău a făcut 1-1, acasă, cu Viitorul Pandurii, iar Dacia Unirea Brăila a pierdut confruntarea de la Timișoara, cu Politehnica, cu 0-2.

În pauza competițională, FC Buzău a disputat un meci amical de 120 de minute la Mediaș cu Gaz Metan, pierdut cu scorul de 0-2, în timp ce Dacia Unirea Brăila a jucat cu echipa de Liga 4 Galați Unirea Braniștea, pe care a învins-o în deplasare cu 1-0.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-cristian-pustai-sarbatorit-la-merei-de-fc-buzau-surpriza-facuta-antrenorului-si-mesajul-acestuia-la-aniversarea-a-54-de-ani-19205020

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-clubului-dacia-unirea-braila-reactie-despre-situatia-echipei-parcursul-slab-din-liga-2-si-comportamentul-suporterilor-florentin-petre-poate-sta-linistit-pana-la-decizii-drastice-mai-est-19205045

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-a-pierdut-amicalul-de-120-de-minute-cu-gaz-metan-medias-jucatorii-lui-cristian-pustai-nu-au-facut-fata-echipei-din-liga-1-19204693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-de-liga-1-pe-stadionul-din-buzau-autoritatile-locale-si-au-dat-acordul-iar-echipa-lui-cristian-pustai-va-imparti-arena-proprie-cu-fcsb-pana-la-finalul-lunii-octombrie-19204362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-niculae-patronul-astrei-ramane-in-inchisoare-decizia-tribunalului-e-definitiva-19205063

Răzvan STÎNGĂ 13 Oct. 2021, 11:59 Liga 2
Pe aceeași temă