FC Brașov, la al treilea joc infernal cu Andrei Șanta antrenor. FC Hermannstadt e următorul adversar: ”Un meci pe viață și pe moarte!” Vlad Mihalcea, sărbătorit la antrenament

Adi MARICA 28 Oct. 2021, 16:42 Liga 2
FC Brașov, la al treilea joc infernal cu Andrei Șanta antrenor. FC Hermannstadt e următorul adversar: ”Un meci pe viață și pe moarte!” Vlad Mihalcea, sărbătorit la antrenament

Andrei Șanta s-a izbit de un program infernal la primele meciuri ca antrenor principal la FC Brașov. A debutat într-un joc cu Petrolul (scor 0-4), apoi a urmat înfrângerea la limită la Chiajna, 0-1 cu Concordia, contra unei alte echipe cu pretenții la promovare.

Sâmbătă, pe Tineretului, ajunge FC Hermannstadt, altă formație aflat în Top 6 din Liga 2 și care se bate la promovarea în Liga 1.

Andrei Șanta își întâlnește doi foști elevi cu ocazia meciului cu FC Hermannstadt, pe Coman și Măldărășanu

Va fi un meci în care Andrei Șanta își va înfrunta doi foști elevi de la vechiul FC Brașov, Dănuț Coman și Marius Măldărășanu, președinte, respectiv antrenor la echipa sibiană.

”Sunt doi foști elevi ai mei. Cu Dani Coman chiar am relație specială, pentru că am lucrat direct cu el ca portar. Acum el e conducător, a învățat meserie. Sunt convins că Dani nu va fi niciodată antrenor, el se pricepe la afaceri, este un președinte bun de club și cred că va continua pe această linie. Măldă e un antrenor foarte bun, are o echipă bună, cred că au în lot 12 jucători care au jucat în Liga 1”, a spus Andrei Șanta, care anticipează un meci de totul sau nimic cu sibienii: ”Meciul de sâmbătă va fi pe viață și pe moarte. E vor să rămână acolo sus, iar noi trebuie să ieșim odată din această situație grea și sper să o facem.”

Meciul FC Brașov – FC Hermannstadt se dispută sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Tineretului, în cadrul etapei a 12-a a Ligii 2.

FC Brașov ocupă locul 16 în clasamentul Ligii 2, cu 9 puncte, în timp ce FC Hermannstadt se află pe poziția a 4-a, cu 25 de puncte. Echipa sibiană a jucat și marți în Cupa României, în optimi, unde a pierdut cu 5-6, după loviturile de departajare, în fața formației din Liga 3 ACSO Filiași.

Vlad Mihalcea, sărbătorit pe teren

Altfel, la finalul antrenamentului de astăzi, Vlad Mihalcea a fost sărbătorit pe terenul de la Metrom pentru împlinirea a 23 de ani.

”Dudu” a primit un tort din partea clubului, iar colegii i-au cântat ”La mulți ani”.

”Puneți o dorință!”, i-au cerut colegii.

Aflat pe marginea terenului, Marian Constantinescu i-a strigat lui Mihalcea: ”Să fii titular sâmbătă!”, stârnind hohote de râs în tabăra brașoveană.

Mihalcea pare în revenire de formă, având o prestație apreciată în meciul de la Concordia Chiajna. ”Mihalcea a avut o evoluție bună, dar poate mult mai mult”, a spus Șanta.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/un-international-brasovean-de-juniori-a-renuntat-la-fotbal-la-doar-19-ani-dezamagit-ca-ilie-stan-nu-l-a-pastrat-in-lot-la-fc-brasov-19207456

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-are-un-nou-preparator-fizic-19207298

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-joaca-din-nou-in-deschiderea-etapei-de-liga-2-tot-intr-un-derby-al-rundei-doua-meciuri-au-suferit-modificari-de-program-fata-de-cum-fusesera-stabilite-initial-partidele-televizate-19207287

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/filiasiul-continua-parcursul-epic-in-cupa-romaniei-oltenii-din-liga-3-merg-in-sferturi-dupa-ce-au-eliminat-fc-hermannstadt-la-lovituri-de-departajare-19207250

https://liga2.prosport.ro/seria-1/japonezul-de-la-fc-hermannstadt-si-a-cerut-scuze-suporterilor-pentru-ratarea-de-la-loteria-penalty-urilor-din-meciul-de-cupa-cu-filiasi-promisiunea-facuta-si-reactiile-fanilor-sibieni-19207322

Adi MARICA 28 Oct. 2021, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă