FC Brașov, cantonament și amical cu Chindia în pauza din Liga 2! Un fundaș croat e în probe, iar împrumutul lui Rusu de la CFR Cluj a picat

Adi MARICA 31 Aug. 2021, 09:33 Liga 2
FC Brașov, cantonament și amical cu Chindia în pauza din Liga 2! Un fundaș croat e în probe, iar împrumutul lui Rusu de la CFR Cluj a picat

Jucătorii echipei FC Brașov vor reveni astăzi la antrenamente după cel două zile libere acordate după victoria de sâmbătă cu Unirea Dej (scor 1-0).

După antrenamentul din această seară, Burlacu și compania vor intra direct în cantonament până sâmbătă, când este programat un meci amical cu Chindia Târgoviște, echipă de Liga 1 antrenată de Emil Săndoi.

Vreme de reglaje la FC Brașov

Campionatul Ligii 2 s-a întrerupt, în premieră din acest sezon, la fel ca Liga 1, pe perioada în care naționalele au meciuri. Liga 2 se va relua peste două săptămâni, iar FC Brașov va avea meci la Avrig, cu CS Comunal Șelimbăr.

”Putem face mai multe reglaje în acest mini-cantonament în care nu vom neglija nici partea fizică”, a spus Stan.

Cum în zilele următoare la Brașov va sosi și Universitatea Craiova, oltenii vor juca, duminică, și ei un amical, tot cu Chindia. Cel mai probabil, Săndoi își va împărți lotul în două pentru cele două jocuri de pregătire.

”Reghe e prietenul meu, și el dorea să jucăm cu ei, dar noi stabilisem deja cu Săndoi să jucăm sâmbătă”, a explicat Ilie Stan.

Un croat, în probe

La finalul săptămânii trecute, la Brașov, a ajuns și fundașul central croat Ivan Fustar (32 de ani, foto, în negru), care în ultimii ani a jucat prin Croația, Arabia Saudită, Cipru și Kosovo.

Adnan Aganovici, fost mijlocaș la FC Brașov, acum la Sepsi OSK, îl cunoaște pe Ivan, pe care l-a avut ca adversar în Cipru.

”Știu că Fustar a început fotbalul la juniori ca atacant, după care a fost reprofilat fundaș. L-am avut ca adversar în Cipru, este un fundaș puternic, poate ajuta Brașovul în Liga a 2-a”, spune Aganovici.

Ivan Fustar a fost prezent în tribună la meciul cu Unirea Dej, iar ieri s-a antrenat cu echipa U19 a clubului brașovean sub comanda lui Marian Constantinescu. Cel mai probabil, croatul va fi testat astăzi de Ilie Stan, cel care va decide dacă fotbalistul va rămâne sau nu în lotul care va intra în cantonament.

Nu s-au înțeles cu CFR Cluj pentru Dennis Rusu

Brașovenii s-au arătat interesați și de Denis Rusu (20 de ani) de la CFR Cluj, însă discuțiile nu s-au finalizat pentru că oficialii clujeni doreau să impună anumite clauze financiare la împrumutul jucătorului.

Rusu a evoluat pentru UTA în 35 de meciuri în sezonul trecut de Liga 1 și a înscris 2 goluri, însă în această vară a preferat să nu continue cu arădenii și să semneze cu CFR Cluj, unde nu a prins niciun minut în acest campionat. Jucătorul a aparținut de Șoimii Lipova.

Denis Rusu îi ia fața lui Valentin Crețu, în meciul UTA – FCSB, din Liga 1, desfășurat la 13 martie 2021. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-la-prima-victorie-in-liga-2-horia-popa-decisiv-pe-final-din-penalty-ilie-stan-suntem-cam-la-20-la-suta-din-ceea-ce-vreau-eu-19198321

Adi MARICA 31 Aug. 2021, 09:33 Liga 2
Pe aceeași temă