FC Brașov are probleme cu condițiile de pregătire! A apelat la un club cu care era în relații reci pentru a primit ajutor

Adi MARICA 09 Mar. 2022, 10:51 Liga 2
FC Brașov are probleme cu condițiile de pregătire! A apelat la un club cu care era în relații reci pentru a primit ajutor

Trecerea lui Eduard Lambrinoc la FC Brașov, în această iarnă, fără ca oficialii celor de la Kids Tâmpa Brașov să fie consultați a făcut ca relația dintre cele două cluburi să fie una mai rece.

Totuși, în ultima perioadă, se întrevăd semnalele unui dezgheț în relația dintre divizionara secundă și cea din Liga 3.

Kids Tâmpa dă semne că a iertat FC Brașov după ce i l-a luat pe Lambrinoc

Cei de la FC Brașov nu au avut unde să se antreneze în această perioadă din cauza zăpezilor căzute asupra orașului și au apelat la cei de la Kids Tâmpa pentru a se pregăti pe ICIM, unde este teren sintetic.

”Noi avem cea mai bună Academie de fotbal din Brașov și e normal să sprijinim și echipa de seniori de la FC Brașov pentru binele fotbalului brașovean”, a spus Adrian Zahariea, președintele clubului Kids Tâmpa.

”Avem o relație bună cu cei de la Kids Tâmpa și chiar le mulțumim că ne-au acordat terenul de la ICIM să ne antrenăm. Chiar au depus eforturi mari pentru degajarea zăpezii de pe sintetic”, a spus Ilie Luca, delegatul celor de la FC Brașov.

Caută terenuri pentru joi și vineri

Totuși, FC Brașov se va mai putea antrena doar miercuri pe sinteticul de la ICIM, iar pentru joi și vineri, oficialii clubului de Liga a 2-a vor fi nevoiți să găsească alte soluții.

Începând de joi, la ICIM încep meciurile unui turneu de copii și juniori.

Pentru FC Brașov urmează meciul cu FK Miercurea Ciuc, sâmbătă, de la ora 14:00, în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Adi MARICA 09 Mar. 2022, 10:51 Liga 2
Pe aceeași temă