FC Brașov a scăpat la limită de depunctare! Nu și-a achitat însă datoriile, astfel că nu a scăpat de probleme

Adi MARICA 02 Nov. 2022, 23:12 Liga 2
FC Brașov a scăpat la limită de depunctare! Nu și-a achitat însă datoriile, astfel că nu a scăpat de probleme

FC Brașov a trăit periculos în ultimele săptămâni, deoarece a fost la un pas de depunctare din cauza datoriilor către foștii fotbaliști Alin Damian, Marius Manole, Diego Alupoaie, Raul Rusu, Iulian Nechita, Raul Toader și Bogdan Cîrstean.

Conform unei decizii a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF de la începutul lunii octombrie 2022, dacă FC Brașov nu făcea dovada plăților până în data de 2 noiembrie risca interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători și depunctarea cu câte două puncte per litigiu.

FC Brașov a evitat în ultima zi depunctarea, însă doar și-a amânat plata datoriilor

Presați de timp, șefii clubului brașovean au demarat negocieri intense cu jucătorii pentru amânarea plăților. Pe ultima sută de metri, jucătorii au fost de acord cu amânarea plăților.

Astfel, Comisia de Disciplină și Etică a luat act de aceste acorduri ale clubului cu jucătorii, iar noua dată limită pentru plăti este de 15 decembrie 2022.

FC Brașov a obținut amânarea, însă problemele sunt departe de a fi rezolvate. Cert este ca șefii clubului au la dispoziție o lună si jumătate pentru a face dovada plăților, altfel FC Brașov nu va mai scăpa de depunctări.

Președintele Marin Mitran n-a găsit soluții să achite datoriile

Președintele Marin Mitran era convins, luna trecută, că echipa FC Brașov nu va fi depunctată.

”Nu vom fi depunctați, chiar dacă unii se bucură de aceste decizii. O să găsim soluții și o să plătim jucătorii. Este dreptul lor, dar mă așteptam la unii dintre ei să aibă răbdare și înțelegere”, spunea Mitran după decizia de luna trecută a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF.

Iată că fotbaliștii l-au contrazis pe Mitran și au fost mai mult decât înțelegători, altfel clubul s-ar fi ales cu o penalizare de -14 puncte, iar el a acumulat doar 16 în actualul sezon din care au trecut 12 etape!

Săptămâna trecută, FC Brașov a reușit să plătească, din banii publici primiți din partea Consiliului Local, abia primul salariu în acest sezon început în prima săptămână a lunii august.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/dan-alexa-in-tribune-pe-allianz-arena-la-meciul-bayern-munchen-inter-milano-cu-ce-impresii-a-ramas-antrenorul-echipei-fc-brasov-dupa-jocul-din-liga-campionilor-19251977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-are-un-program-infernal-in-etapele-ramase-de-jucat-in-2022-insa-nu-renunta-la-play-off-dan-alexa-e-greu-sa-emitem-pretentii-dar-ne-vom-lupta-19251890

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eveniment-la-fc-brasov-jucatorii-au-incasat-primul-salariu-in-acest-sezon-inaintea-meciului-care-ii-trezeste-amintiri-urate-lui-dan-alexa-19251270

https://liga2.prosport.ro/seria-1/abonament-nelimitat-la-comisiile-frf-fc-brasov-se-judeca-si-cu-fostul-ei-antrenor-cel-care-a-salvat-o-de-la-retrogradare-si-apoi-i-s-a-aratat-usa-19251250

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-strang-amenzile-la-frf-in-contul-fc-brasov-clubul-risca-depunctarea-daca-nu-si-stinge-urgent-litigiile-cu-sapte-fosti-jucatori-19248377

Adi MARICA 02 Nov. 2022, 23:12 Liga 2
Pe aceeași temă