Eveniment la FC Brașov! Jucătorii au încasat primul salariu în acest sezon, înaintea meciului care îi trezește amintiri urâte lui Dan Alexa

Adi MARICA 27 Oct. 2022, 13:43 Liga 2
Eveniment la FC Brașov! Jucătorii au încasat primul salariu în acest sezon, înaintea meciului care îi trezește amintiri urâte lui Dan Alexa

Înaintea meciului cu CSC Dumbrăvița, fotbaliștii de la FC Brașov au motive de bucurie.

În conturile jucătorilor au intrat salariile pe luna septembrie, acesta fiind primul încasat în acest sezon. ”Intrăm în normalitate”, a precizat președintele Marin Mitran.

Pentru luna august, Mitran trebuie să găsească soluții din mediul privat, unele despre care tot vorbește de când a fost instalat în funcție.

Bugetul prin noul ghid de finanțare de la Consiliul Local Brașov a fost aprobat la finalul lunii august și nu se pot face plăți retroactiv.

CSC Dumbrăvița, coșmarul lui Dan Alexa

În runda a 12-a a Ligii 2, FC Brașov va juca duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CSC Dumbrăvița, coșmarul lui Dan Alexa.

În vară, antrenorul pierdea barajul de promovare în Liga 2 cu CSM Reșița, după o dublă de coșmar cu Dumbrăvița, echipă care pleca cu șansa a doua.

”Din păcate, am pierdut un an de zile. N-am reușit să promovăm. Am ratat situații incredibile, am lovit bara și am ratat de trei ori singuri cu portarul. Un an de zile n-am pierdut un joc, nici acum nu am pierdut în timpul regulamentar, dar formatul este de așa natură încât poți să nu promovezi. Este un moment greu, jucătorii au plâns în vestiar. Din punctul meu de vedere, am fi meritat să promovăm”, declara Dan Alexa după barajul de poveste cu CSC Dumbrăvița.

Reșița a rămas în Liga 3, în timp ce ”Chirurgul” a promovat în Liga 2, fiind instalat în vară antrenor la FC Brașov. ”Prin venirea mea este clar că obiectivul nu poate fi decât play-off-ul. Eu nu pot veni la o echipă care își propune locurile 8-10 sau reconstrucția pentru sezonul viitor. Am mare încredere că putem reuși și sunt premise bune că putem îndeplini obiectivele”, spunea Alexa la prezentarea oficială ca antrenor la FC Brașov.

Meci de totul sau nimic pentru FC Brașov cu Dumbrăvița

După 11 etape, FC Brașov nu este în grafic, însă oficialii clubului mai speră la play-off.

”Este clar că trebuie să batem Dumbrăvița. Jucătorii sunt motivați, astfel că nu luăm în calcul decât varianta victoriei. Suntem favoriți și avem mare nevoie de puncte pentru a ne apropia de locurile fruntașe”, a spus Mitran.

Înaintea etapei a 12-a a Ligii 2, FC Brașov ocupă locul 12 în clasament, cu 13 puncte, iar CSC Dumbrăvița se află pe poziția a 13-a, tot cu 13 puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Partida de pe stadionul Tineretului din Brașov are loc duminică, de la ora 11:00.

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/abonament-nelimitat-la-comisiile-frf-fc-brasov-se-judeca-si-cu-fostul-ei-antrenor-cel-care-a-salvat-o-de-la-retrogradare-si-apoi-i-s-a-aratat-usa-19251250

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-fara-punct-dupa-deplasarea-de-la-dej-dan-alexa-ne-lipseste-ceva-ne-lipseste-executia-si-suferim-foarte-mult-19250861

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabi-tamas-se-antreneaza-cu-fc-brasov-dan-alexa-spune-de-ce-prefera-un-fotbalist-de-genul-fostului-international-cu-scapari-extrasportive-19250443

Adi MARICA 27 Oct. 2022, 13:43 Liga 2
Pe aceeași temă