CSM Târgu Mureș a început tare campania de achiziții pentru Liga 3! Chindriș, Buia și Bucur au semnat cu nou-promovata. Mureșenii au și un nou staff tehnic

Nou-promovată în Liga 3 după ce a trecut în dublă mansă, la baraj, de Sportul Petrești, campioana din Alba, 6-0 în tur și 3-2 în retur, CSM Târgu Mureș și-a început spectaculos campania de achiziții pentru noul sezon. Noua echipă a orașului Târgu Mureș, sprijinită de autoritățile locale, și-a adus trei jucători cu experiența Ligii 2 pentru a-și face un lot care să o înscrie în lupta pentru o nouă promovare.

Marius Chindriș (ex Petrolul), Darius Buia (ex Sportul Snagov) și Sebastian Bucur (ex Știința Miroslava) sunt primele achiziții ale celor de la CSM Târgu Mureș.

„Noul staff al echipei de fotbal CSM TG.MUREȘ și-a întărit lotul cu trei jucători: Chindriș Marius, Buia Darius și Bucur Sebastian, țelul de atins fiind promovarea în liga superioară – LIGA A II-A!”, a anunțat nou-promovata printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Marius Chindriș (28 de ani) vine de la Petrolul, club de care s-a despărțit în această vară, după ce în ultimele două sezoane a reușit cu ploieștenii să promoveze în Liga 2, iar în acest an să încheie pe locul 4. Mijlocașul arădean a evoluat în 27 de meciuri pentru „lupii galbeni” în campionatul recent încheiat și a înscris un gol. În cariera sa a mai evoluat pentru UTA, vechea și cea actuală, sau Național Sebiș.

Darius Grazian Buia (25 de ani) a evoluat în ultimul sezon la Sportul Snagov, cu care s-a clasat pe locul 5 în Liga 2. 27 de meciuri, în doar 14 a început ca titular, și 7 goluri au fost cifrele mijlocașului ofensiv în campionatul recent încheiat. În cariera sa a mai jucat pentru Dinamo II, Dinamo, Academica Clinceni, Gloria Lunca Teuz Cermei și UTA.

Sebastian Ioan Bucur (22 de ani) vine de la Știința Miroslava, echipă pentru care a jucat atât în Liga 3, cât și în Liga 2. Fundașul a mai jucat pentru Dinamo II, Unirea Tărlungeni, ASA Târgu Mureș și CS Afumați.

CSM Târgu Mureș l-a numit antrenor principal pe Flaviu Șomfălean (45 de ani), care în ultimii ani i-a fost antrenor secund lui Cristian Pustai. „Secunzii” său vor fi Constantin Lungu și Viorel Felferea, în timp ce Darius Miclea va fi preparator fizic.

Pe aceeași temă