Farul a adus încă un jucător care în prima parte a campionatului a evoluat la Turris Oltul. Este al patrulea fotbalist care s-a transferat pe axa Turnu Măgurele – Constanța în această iarnă

Andrei PASCU 08 Feb. 2021, 17:46 Liga 2

Vlad Gîsă (22 de ani) este cel mai recent transfer anunțat de Farul, chiar în ultima zi de mercato. Acesta evoluează pe postul de fundaș central, iar ultima dată a fost legitimat la Turris Oltul, echipă care s-a retras din campionat în această iarnă.

Vlad Gîsă, al patrulea jucător de la Turris Oltul care ajunge la Farul în această iarnă 

Gîsă nu a jucat foarte mult pentru echipa din Turnu Măgurele în acest sezon, dar antrenorul constănțenilor, Ianis Zicu, a considerat că are nevoie de el și a cerut aducerea fundașului central. Contractul dintre Farul și fotbalist a fost semnat până la finele campionatului în curs.

La nivel de profesioniști, Vlad Gîsă a mai fost legitimat la echipele Chindia Târgoviște, FC Voluntari și FC Voluntari 2.

Fundașul central Vlad Gîsă este noul jucător al clubului nostru, urmând să evolueze în tricoul alb-albastru în actualul sezon al Ligii a 2-a. În vârstă de 22 de ani, fostul internațional sub 18 ani a făcut junioratul la Dinamo București și a mai evoluat la FC Voluntari, Chindia Târgoviște, în sezonul în care formația dâmbovițeană a promovat în Liga 1, și Turris Turnu Măgurele, fiind titular în ultimele partide disputate în acest campionat.

În total a adunat 8 meciuri în Liga a 2-a, în toate fiind integralist”, se arată în comunicatul de prezentare al jucătorului, oferit de FC Farul Constanța.

Vlad Gîsă: ”Am venit cu dorința de a îndeplini obiectivul, promovarea în prima ligă”

Vlad Gîsă a făcut și o declarație după ce a semnat actele cu Farul. A afirmat că vrea să promoveze în Liga 1 la finalul acestui campionat și a făcut trimitere la un episod pe care l-a trăit la Chindia Târgoviște.

În primul rând, am ales să vin la Constanța pentru numele Farul, brandul pe care îl reprezintă, cu dorința de a îndeplini obiectivul, promovarea în prima ligă. La Chindia, am jucat în turul sezonului în care s-a promovat, apoi am avut o accidentare, dar sper să trăiesc pe teren, cu Farul, bucuria promovării.

În ultima perioadă a anului trecut, din luna octombrie, am mers la Turnu Măgurele, unde am jucat titular. A fost o perioadă frumoasă, păcat că s-a terminat așa cum s-a terminat. Am urmărit și celelalte meciuri și știu destule despre Farul. Colectivul este unul foarte bun, pe majoritatea băieților îi știu, am fost colegi la lotul național, la Turris sau la Voluntari.

În acest moment nu sunt sută la sută din punct de vedere fizic, dar până la ziua primului meci de campionat voi fi pus la punct la acest capitol. Trebuie să începem cu dreptul, primele două meciuri sunt mai grele, dar trebuie să scoatem punctaj maxim pentru a intra în play-off. Acolo trebuie să dăm tot ce este mai bun și să ne atingem obiectivul, accederea în Liga 1.

Am urmărit când eram la Turris și am văzut că veneau și la antrenamente înainte de meciuri. Sper să o țină tot așa, să ne încurajeze și împreună să promovăm în prima ligă”, a spus fundașul.

Până la această oră, a publicării articolului, Farul înregistrare următoarele mutări la FRF:

  • sosiri: Damaşcan, Liv. Mihai (ambii Turris-Oltul), Vl. Rusu* (Viitorul Pandurii via Turris-Oltul), M. Savu* (Star Sport Argeş), Gîsă (Turris-Oltul)
  • plecări: V. Lică (FC Petrolul Ploieşti)
    Notă: cu * sunt marcaţi jucătorii care sunt împrumutaţi

Toate transferurile din Liga 2, din această pauză de iarnă, sunt disponibile AICI.

Foto: FC Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ora-de-disputare-a-meciului-petrolul-poli-iasi-a-fost-modificata-dunarea-calarasi-e-prima-calificata-in-sferturile-cupei-romaniei-dupa-abandonul-celor-de-la-turris-oltul-19168520

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/video-farul-a-terminat-cantonamentul-si-amicalele-iar-acum-se-pregateste-de-meciul-cu-chindia-targoviste-din-cupa-romaniei-analizele-lui-liviu-mihai-si-ionut-ursu-inaintea-duelului-din-8-imile-co-19168290

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-continua-rezultatele-rusinoase-din-amicale-astazi-se-judeca-litigiul-cu-farul-19167936

Andrei PASCU 08 Feb. 2021, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă