Fanii Argeșului continuă protestele! Mesajul transmis la final de an, asemănător cu cel al sponsorului principal

Răzvan STÎNGĂ 30 Dec. 2023, 14:10 Liga 2
Fanii Argeșului continuă protestele! Mesajul transmis la final de an, asemănător cu cel al sponsorului principal

Sărbătorile nu sunt deloc liniștite la Campionii FC Argeș, iar pe lângă problemele de la nivel intern, despre care sponsorul principal Viorel Tudose a vorbit fără ocolișuri, suporterii au început să protesteze tot mai frecvent.

La meciurile din Liga 2 fanii au cerut demisiile unor persoane din conducere, iar acum, pentru că întrecerea este întreruptă, au afișat un mesaj pe un pod din oraș.

Fanii Argeșului cer schimbări la nivelul conducerii

Viorel Tudose a solicitat demisiile anumitor persoane din conducere, iar același demers l-au făcut și fanii. Aceștia au transmis mesajul: ”Dorința noastră de sărbători, la FC Argeș alți conducători!”. Fotografia a fost distribuită și în mediul online de cei care au realizat demersul, Peluza Nord Pitești.

Sărbătoarea sfântă a Nașterii Domnului începe din noaptea de ajun, când gândurile tuturor trebuie să se îndrepte către iertare, căință și speranță.

Suntem crescuți să prețuim și să iubim, dar noi nu avem cum să uităm că FC Argeș, a fost printre primii pași ai vieții noastre, FC Argeș a fost lângă noi, prin părinți, bunici, prieteni.

Cum stai aproape de ceea ce iubești, mai ales fiind perioada dorințelor, noi ne dorim și mesajul de mai jos, afișat la una dintre întrările orașului:

Dorința noastră de sărbători

La FC Argeș alți conducători!

Să ne audă Dumnezeu și sa ne revedem cu bine!”, se precizează pe pagina de Facebook a suporterilor piteșteni, demers realizat chiar înaintea Crăciunului.

Viorel Tudose vrea să demisiile conducerii administrative

Astfel, Campionii FC Argeș poate trece prin multe schimbări în această iarnă, fiind discuții cu privire la mai multe plecări din lotul de jucători, dar sunt preconizate modificări, se pare, și la nivelul conducerii.

Viorel Tudose, sponsorul principal al Campionii FC Argeș, a spus la final de an că așteaptă demisiile tuturor celor din conducerea administrativă a clubului. Printre ei se numără și Directorul sportiv Răzvan Tunaru.

”Am ajuns să fac acest lucru, deoarece eu nu accept să încasez lovituri pe la spate pe banii mei. Sau puteți să le spuneți lovituri sub centură. Sunt oameni care nu au ce să mai caute la acest club și văd că nu își asumă absolut nimic, dar nu își văd nici de treaba lor. Nu și-au asumat retrogradarea în Liga 2, dar văd că nu își asumă nici acest parcurs dezastruos al nostru, plus campania ratată de transferuri din vară. De câteva luni tot aștept și eu niște rapoarte de la domnul Tunaru.

Însă, nimic! După ce că încasează un salariu extraordinar de mare, câteva mii de euro, văd că nu vrea să facă nimic și nu își asumă public nimic. Eu nu l-am dorit la FC Argeș. M-am trezit aterizat cu el la echipă. Dar, gata! Mi-a ajuns! Pe această cale cer demisia public tuturor celor din conducerea administrativă, iar cu domnul Tunaru nu mai vreau să lucrez nici măcar o secundă. Dacă nu, uitați de mine”, și-a început discursul Tudose, pentru ProSport.

Foto articol: Peluza Nord Pitești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sponsorul-principal-asteptat-la-chindia-spune-altceva-decat-presedintele-clubului-19296681

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-stie-unde-va-juca-acasa-pe-durata-constructiei-noii-arene-din-hunedoara-19296673

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-s-a-intalnit-cu-sponsorul-cfc-arges-viorel-tudose-19296656

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-chindia-isi-acopera-incompetenta-prin-a-da-vina-pe-altii-19296648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-piftor-s-a-despartit-de-unirea-dej-19296631

Răzvan STÎNGĂ 30 Dec. 2023, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă