OFICIAL | Claudiu Niculescu este noul antrenor al echipei Concordia Chiajna. Obiectivul pe care îl are la clubul ilfovean

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 13:54 Liga 2

Concordia Chiajna trăiește! Dă semne că trăiește și în mediul on-line! După aproape un an de zile în care nu a comunicat absolut deloc pe pagina sa oficială de Facebook, astăzi, 8 ianuarie 2021, anunță că are un nou antrenor principal. Claudiu Niculescu (44 de ani), ultima dată la CS Mioveni, a preluat echipa de lângă București.

Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, încă de anul trecut, din 2 noiembrie, că e în negocieri cu antrenorul Claudiu Niculescu. Acesta nu a dorit să preia echipa din mers, când mai erau de jucat câteva meciuri în 2020. Din acest motiv nu s-a numit un nou antrenor principal, ci s-a mers pe interimarul Costel Oracă până în pauza de iarnă.

Claudiu Niculescu e noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Claudiu Niculescu preia acum Concordia Chiajna, unde îi va avea colaboratori în stafful tehnic pe ”secunzii” Cornel Dobre și Viorel Ferfelea, și antrenorul de portari Florin Matache.

”Bun venit, CLAUDIU NICULESCU!
Clubul Sportiv Concordia Chiajna anunță că începând cu data de 07.01.2021, noul antrenor al ”vulturilor” este Claudiu Niculescu.
Tehnicianul în vârstă de 44 ani îi va avea în componența staff-ului său pe Cornel Dobre și Viorel Ferfelea în calitate de antrenori secunzi și Florin Matache antrenor cu pregătirea portarilor.
Prima întâlnire cu jucătorii va avea loc luni 11.01.2021, când este programată reunirea lotului”, a anunțat Concordia Chiajna pe Facebook, după ce ultima sa postare fusese la 21 februarie 2020, aproape în urmă cu un an, când Florin Bratu, fostul antrenor, președintele executiv Auraș Brașoveanu și directorul sportiv Cristian Bălașa prezentau nu mai puțin de 13 jucători.

Claudiu Niculescu a antrenat în acest sezon tot în Liga 2, pe CS Mioveni

Claudiu Niculescu a mai antrenat în cariera sa echipele Universitatea Cluj, FC Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo și din nou CS Mioveni. Alături de ilfovenii de la Voluntari a câștigat Cupa României și Supercupa.

De clubul din Mioveni s-a despărțit în luna octombrie a anului 2020, după ce îl preluase în luna martie a aceluiași an. În actualul sezon de Liga 2 a pregătit CS Mioveni în primele nouă etape, rezilierea producându-se după eșecul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 0-1.

Concordia Chiajna, pe locul 17 în Liga 2. Obiectivul lui Niculescu

Concordia Chiajna ocupă după 15 etape desfășurate în acest sezon locul 17 din 21 în clasamentul Ligii 2, cu 15 puncte acumulate în 15 meciuri.

Ultima poziție care asigură accederea în play-off este ocupată acum de Universitatea Cluj, cu 23 de puncte strânse în 14 meciuri, astfel că șansele Chiajnei de a prinde măcar locul 6 în ultimele șase etape din sezonul regular țin de un miracol.

Tocmai de aceea, obiectivul echipei este acum menținerea în Liga 2 și formarea unui lot competitiv pentru următorul sezon, când va ataca pentru al treilea an la rând revenirea în Liga 1.

Florin Bratu a antrenat Concordia Chiajna în primele zece etape ale acestui sezon, ulterior echipa fiind condusă de interimarii Costel Oracă și Cristian Bălașa.

În sezonul regular rămas din Liga 2, Concordia Chiajna mai are meciuri de disputat cu Fotbal Comuna Recea (deplasare), U Craiova 1948 SA (acasă), Petrolul (a), Aerostar Bacău (d) și ASU Poli Timișoara (a).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-craiova-l-a-rechemat-pe-florin-borta-de-la-concordia-chiajna-si-il-imprumuta-in-liga-1-exclusiv-19163329

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-cei-doi-antrenori-cu-care-concordia-chiajna-discuta-pentru-alcatuirea-noului-staff-tehnic-situatia-lui-florin-bratu-19155659

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 13:54 Liga 2
Pe aceeași temă