EXCLUSIV | Poli Timișoara caută soluții pentru atac. Fratele geamăn al unui jucător ivorian apreciat din prima ligă, în probe

Autor: Anda DELIU Publicat: 22 Jul. 2022, 08:13 Actualizat: 22 Jul. 2022, 08:24 Liga 2
EXCLUSIV | Poli Timișoara caută soluții pentru atac. Fratele geamăn al unui jucător ivorian apreciat din prima ligă, în probe

Poli Timișoara este în căutare de jucători de atac. Zilele acestea, după revenirea din cantonamentul din Slovenia, la antrenamentele echipei a ajuns un atacant ivorian, fratele geamăn al lui Ulrich Meleke (23 de ani), care este legitimat la FC Voluntari și care în România a mai trecut pe la FC Botoșani și CFR Cluj.

Aymar Kevin Meleke nu a jucat niciodată în afara țării sale

Dacă Ulrich Meleke a trecut pe la echipe din Finlanda (Ekenas IF, Kokkolan Pallo-Veikot), Israel (Hapoel Tel-Aviv, Hapoel Bnei Lod) și România (FC Botoșani, CFR Cluj și acum e la FC Voluntari, din 2021), fratele său nu are un CV deloc bogat.

Aymar Kevin Meleke, născut în data de 24 mai 1999, nu a jucat în afara țării natale, Coasta de Fildes. Referințe despre el se găsesc cu greu. Singura informație disponibilă în mediul online despre fratele geamăn al lui Ulrich este că a fost legitimat la Societe Omnisports de l’Armee, o echipă a armatei din statul african de baștină. Acum, de câteva zile, el dă probe de joc la Poli.

Într-una dintre pozele publicate de Poli Timișoara de la antrenamentele de după revenirea din cantonamentul din Slovenia, clubul a ”scăpat” una în care se află și Aymar Kevin Meleke (foto, în partea stângă sus).

Ivorianul are agent italian

Cele mai mari probleme pentru Bogdan Andone sunt la fundașii centrali, unde au fost accidentări, dar și în atac. De altfel, echipa a suferit ofensiv și în partidele din cantonament.

Rămâne de văzut dacă Aymar Meleke îl va convinge pe Andone cu calitățile sale și se va înțelege cu Poli. Din informațiile Liga2.ro, jucătorul are un impresar italian.

Cu Poli Timișoara au semnat în această campanie de achiziții de vară: Silviu Pană (Petrolul Ploiești), Răzvan Milea (CS Tunari), Călin Jurj (CA Oradea), Carol Taub (Concordia Chiajna), Daniel Isvoranu (CS Tunari), Daniel Benzar (revenit la Poli după ce plecase în SUA), Marco Andone (CS Tunari, fiul antrenorului Bogdan Andone), Aleksandar Tsvetkov (bulgar, Academica Clinceni), Karlo Plantak (croat, NK Aluminij Kidricevo) și Marin Mudrazija (croat, KS Kastrioti Kruje).

Gemenii Ulrich și Aymar Meleke, într-o fotografie din 2014

Aymar Meleke va fi testat de Bogdan Andone în amicalul pe care Poli Timișoara îl dispută astăzi, de la ora 10:00, pe arena Știința, cu CSM Jiul Petroșani.

Autor: Anda DELIU Publicat: 22 Jul. 2022, 08:13 Actualizat: 22 Jul. 2022, 08:24 Liga 2
Pe aceeași temă