Poli Timișoara și-a stabilit lotul pentru cantonamentul local. Trei jucători nu se regăsesc pe listă

Anda DELIU 16 Jan. 2022, 13:01 Liga 2
Poli Timișoara și-a stabilit lotul pentru cantonamentul local. Trei jucători nu se regăsesc pe listă

Poli Timișoara va fi de luni în cantonament pe plan local, cu un lot de 24 de jucători. Față de reunire, nu au apărut noutăți, iar deocamdată nu s-a semnat niciun contract cu cei aduși în această iarnă la echipă.

Portarul Rareș Murariu nu apare pe lista de cantonament, unde nu se regăsesc nici fundașul Răzvan Prodan sau atacantul Roberto Hațegan.

Doi străini testați în toamnă, Plumbuitu și Iamandache, noutățile Politehnicii

Antrenorul Nicolae Croitoru lăsase să se înțeleagă că, în mare, lotul va fi conturat la intrarea în cantonament. Astfel, Poli Timișoara merge pe mâna străinilor veniți în probe în noiembrie, Balsa Rogosic și Stefan Vukoje, plus jucătorul de bandă Gabriel Plumbuitu, ultima dată la Metaloglobus, dar care aparține de Gaz Metan Mediaș, cât și atacantul Gabriel Iamandache, fost la FC Pucioasa.

Rareș Murariu, acum câteva sezoane titular între buturi, nu apare pe lista de cantonament fără a fi accidentat, situație similară pentru Răzvan Prodan, fiul regretatului Daniel Prodan, sau Roberto Hațegan, ceea ce duce clar spre ideea de despărțire.

Lipsesc, din motive medicale, conform reprezentanților clubului, Cosmin Bîrnoi, Sebastian Serediuc și Robert Popeț.

Poliștii vor avea liber la jumătatea cantonamentului

Stagiul de pregătire pe plan local va fi de aproape două săptămâni, dar va exista și un mic timp de respiro pentru jucători.

Altfel, problema terenurilor va fi una importantă, recunoscută și de antrenorul Nicolae Croitoru. ”În această perioadă jucătorii vor avea două antrenamente pe zi. Vom începe luni dimineaţă, la 10:00 avem primul antrenament. Prima săptămână o vom încheia sâmbătă, cu antrenamentul de dimineaţă, după care îi lăsăm liberi şi de luni reintrăm cu antrenamentul de dimineaţă şi vom ieşi vineri, 28 ianuarie, după primul antrenament, urmând ca finalul de săptămână să fie liber. Este o perioadă în care obiectivul principal ţine de factorul fizic, dar nu numai, căci vom lucra şi tehnico-tactic. Vom alterna, sunt zile în care avem forţă şi un antrenament tehnico-tactic şi zile în care avem fizic pe teren şi tehnico-tactic. Cel puţin în zilele următoare ne vom antrena la Baza 2, deoarece starea terenurilor nu ne permite să mergem în altă parte. Dacă discutăm de terenurile de iarbă, principalul impediment la momentul actual e faptul că sunt îngheţate… Vedem cum va evolua şi vremea, dacă lucrurile se vor îndrepta vom căuta soluţii şi pentru a ne pregăti pe terenuri de iarbă”, a declarat Croitoru.

Lotul de 24 de jucători al Politehnicii Timișoara cu care intră în cantonament:

portari: George Păduraru, Harrison Devenish-Meares, Mario Cuzmanovici ** (născut 2004);
fundaşi: Nicolae Sofran * (2001), Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocşan, Tudor Moţiu ** (2004), Claudiu Pamfile, Cătălin Oanea, Gabriel Plumbuitu ** (2004);
mijlocaşi: Alin Ignea, Rareş Lazăr, Adrian Zaluschi, Doru Andrei ** (2003), Denis Radu ** (2003), Stefan Vukoje, Ervin Bakoş ** (2004), Răzvan Erceanu ** (2006);
atacanţi: Erik Gerbi, Octavian Ursu, Alexandru Iamandache, Balša Rogošić, Daniel Olariu ** (2004).

*jucător U20; **jucător U18

Primul amical dintre cele cinci stabilite până acum va avea loc tocmai în data de 2 februarie, cu CSC Dumbrăvița.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 16 Jan. 2022, 13:01 Liga 2
Pe aceeași temă