EXCLUSIV | Daniel Stanciu, prima declarație după investirea noii conduceri la ”U” Cluj. Ce impresie i-au lăsat Răduță și Blag

Vlad MĂCICĂȘAN 14 Apr. 2021, 10:49 Liga 2
EXCLUSIV | Daniel Stanciu, prima declarație după investirea noii conduceri la ”U” Cluj. Ce impresie i-au lăsat Răduță și Blag

Daniel Stanciu s-a întâlnit cu noii conducători ai clubului Universitatea Cluj, unde este manager sportiv, și spune că Răduță și Blag i-au inspirat încredere.

”Am avut astăzi o întâlnire cu președintele Constantin Răduță și noul director executiv, Ovidiu Blag. Din discuțiile cu cei doi a reieșit că sunt pregătiți cu un plan de relansare a clubului către marea performanță. Dacă pe domnul Răduță îl știam de la ședințele Consiliului Director, l-am cunoscut pe Ovidiu Blag ca fiind bine ancorat în ecosistemul familiei „U” și cunoscând spiritul studenției el poate fi garantul viitoarelor performanțe atât de așteptate de marea masă a suporterilor alb-negru”, a spus Stanciu pentru Liga2.ro.

Ovidiu Blag este de profesie jurnalist, așa cum a fost în trecut și Daniel Stanciu.

Daniel Stanciu rămâne până în vară la ”U” Cluj

Încă oficialul lui ”U” Cluj, Daniel Stanciu va rămâne, cel mai probabil, în funcție, până la finalul acestui campionat, urmând ca din vară Răduță și Blag să-și pună în acțiune planul.

”În ceea ce mă privește, indiferent pe unde mă vor purta pașii, voi fi fidel pe viață principiilor onoare, respect și tradiție”, s-a rezumat să spună Daniel Stanciu.

Momentan, noii conducători ai Universității Cluj nu au anunțat planurile lor în ceea ce-i privește pe managerul sportiv Daniel Stanciu și antrenorul principal Costel Enache. Pe acesta din urmă îl susțin suporterii, însă aceiași suporteri și-au declarat nemulțumirea în special față de instalarea în funcția de președinte a lui Răduță.

”U” Cluj, pe locul 3 în Grupa A a play-out-ului

Universitatea Cluj a ratat pentru al treilea sezon consecutiv promovarea în Liga 1, acum fiind prezentă în play-out-ul Ligii 2. Astăzi, de la ora 17:00, ”U” Cluj joacă pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu, în etapa a 3-a a play-out-ului.

În runda trecută, din weekend, ”U” Cluj a stat, iar acum se află pe locul 3 în Grupa A a play-out-ului. Până la finalul sezonului mai are de disputat cinci meciuri, cu Pandurii (acasă, 14 aprilie, ora 17:00), Ripensia (deplasare, 18 aprilie, ora 11:00), Metaloglobus (acasă), Farul (deplasare) și Recea (acasă).

Vlad MĂCICĂȘAN 14 Apr. 2021, 10:49 Liga 2
Pe aceeași temă