EXCLUSIV | Dan Alexa a plecat de la ASU Politehnica și din postura de manager! Celor doi foști dinamoviști cărora le propusese să preia echipa timișoreană și clubul de la care are ofertă ”Chirurgul”

Anda DELIU 12 Jun. 2021, 21:40 Liga 2
EXCLUSIV | Dan Alexa a plecat de la ASU Politehnica și din postura de manager! Celor doi foști dinamoviști cărora le propusese să preia echipa timișoreană și clubul de la care are ofertă ”Chirurgul”

Tăcerea în privința transferurilor și a staffului tehnic cu care se va continua în viitoare ediție de Liga 2 nu este întâmplătoare la ASU Politehnica. De altfel, Liga2.ro a și remarcat absența lui Alexa de la vernisajul expoziție de centenar al clubului din Timișoara, iar despărțirea este dată ca certă de persoane din anturajul foarte apropiat al echipei. De altfel, antrenorul originar din Caraș-Severin ar avea o propunere de a o antrena pe CSM Reșița!

Ratare apromovării l-a făcut pe Alexa să declare încă de dinainte de sărbătorile pascale că nu o va mai antrena pe ASU Poli. ”Chirurgul” nu a dat un răspuns cert în privința faptului că ar mai rămâne sau nu manager la echipă.

Ei bine, Alexa a plecat de la club, chiar dacă cei de acolo nu au anunțat. Din sursele Liga2.ro, se pare că decizia este a antrenorului-manager.

Până la ora publicării articolului, Alexa nu a putut fi contactat pentru a confirma informațiile publicației noastre.

I-a ofertat pe foștii dinamoviști Zicu și Stoican

Interesant este că, în primăvară, Alexa se ocupa să găsească un antrenor pentru club, semn că își lua în serios rolul de manager, cel puțin la acel moment.

Cu Ianis Zicu s-ar fi întâlnit chiar la ultimul meci jucat de Farul la Slatina. Surse din fotbalul timișorean spun că Zicu ar fi cerut să vină cu tot stafful de la Farul. Fostul antrenor al dobrogenilor nu a confirmat clar aceste zonvuri.

”Nu trebuie să negociez ceva ca să mă întâlnesc cu Dan”, a spus Zicu pentru Liga2.ro.

Ulterior, informațiile sunt că Alexa i-a propus același lucru și lui Flavius Stoican, iar mutarea a căzut și ea.

Stoican nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Ofertă de la CSM Reșița

Sursele Liga2.ro din Valea Domanului spun că primarul Reșiței, Ioan Popa, i-ar fi propus lui Alexa să vină la CSM, retrogradată în Liga 3.

De altfel, clubul cărășean nu a făcut vreun anunț dacă va continua sau nu cu Adrian Falub. Reșița ar putea reintra în Liga 2 dacă apar locuri în urma unor retrageri sau fuziunii care se discută în acest moment în fotbalul românesc. Acest lucru crează o stare de stand-by, dar cert este că primarul Popa i-ar fi făcut o ofertă financiară avantajoasă lui Alexa, inclusiv în ceea ce privește bugetul clubului.

Jucătorii de la Politehnica, puțin debusolați

Mai spunem că după ultimul meci oficial, 2-2 cu FK Csikszereda la Miercurea Ciuc, Alexa le-a comunicat jucătorilor că reunire va fi cândva în perioada 13-20 iunie.

De atunci, nimeni nu le-a mai transmis o dată clară sau vreun program.

Fotbaliștii nu au fost chemați nici la vernisajul de centenar al clubului Politehnica, eveniment la care au participat doar câțiva fani, foști jucători și rectori.

În ceea ce privește antrenorul, acum clubul încă nu ar avea pe nimeni antamat!

Foto: Sebastian Tătaru (Sport Pictures) și Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

 

Anda DELIU 12 Jun. 2021, 21:40 Liga 2
Pe aceeași temă