Dan Alexa continuă ca antrenor la ASU Poli. Reprezentanții clubului nu i-au acceptat demisia și îi dau mână liberă să facă ce ”schimbări consideră necesare” în lot: ”Obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi în continuare atins”

Marius ANGHEL 20 Apr. 2021, 10:21 Liga 2
Dan Alexa continuă ca antrenor la ASU Poli. Reprezentanții clubului nu i-au acceptat demisia și îi dau mână liberă să facă ce ”schimbări consideră necesare” în lot: ”Obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi în continuare atins”

O nouă zi, o nouă echipă din Timișoara care își reconfirmă antrenorul. După Ripensia, care l-a convins ieri pe Cosmin Petruescu să revină asupra deciziei de a demisiona, ASU Poli o urmează. Dan Alexa va continua ca antrenor principal al alb-violeților, după ce ieri, după înfrângerea de la CS Mioveni (scor 0-4), își anunța demisia în direct la TV.

Dan Alexa, reconfirmat ca antrenor la ASU Poli

Conducătorii clubului ASU Politehnica nu au fost de acord cu demisia lui Dan Alexa și au decis, după ce l-au convins și pe antrenor, să continue cu acesta pe banca tehnică cel puțin până la finalul sezonului regular.

Reprezentanții Universității Politehnica Timișoara și ai Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” cred în continuare în îndeplinirea obiectivului: promovarea în Liga 1.

”Reprezentanții Universității Politehnica Timișoara și ai Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” implicați în conducerea clubului au hotărât, în urma unei ședințe de urgență, reconfirmarea lui Dan Alexa în funcția de antrenor principal al echipei, până la încheierea acestui sezon. Apreciem în acest fel munca pe care Dan a depus-o, alături de noi, în închegarea unei echipe competitive pentru acest an de Liga a II-a, în care obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi în continuare atins.

Referitor la parcursul sportiv din ultima perioadă, suntem în asentimentul tuturor și considerăm că trebuie să existe schimbări pe toate planurile, începând cu cel al determinării și atitudinii în joc. În acest sens reafirmăm poziția staff-ului tehnic, acesta având libertatea de a face orice schimbări consideră necesare pentru urmărirea obiectivului stabilit: promovarea în Liga I.

Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Înainte Politehnica!

Universitatea Politehnica Timișoara

Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria”, sună comunicatul clubului ASU Politehnica Timișoara.

ASU Poli, la cinci puncte de al doilea loc care duce la barajul de promovare

ASU Poli ocupă locul 6, ultimul în play-off-ul Ligii 2, după patru etape, cu 33 de puncte, la fel ca FK Csikszereda, care are un golaveraj mai bun.

Locul 4, care duce la baraj de promovare, e ocupat acum de Dunărea Călărași, cu 38 de puncte. Poziția a 3-a, care duce tot la baraj, e ocupată acum de CS Mioveni, cu 41 de puncte. Pe primele două locuri, de promovare directă, se află U Craiova 1948 SA (45 de puncte) și Rapid (42 de puncte).

În etapa următoare, ASU Poli joacă pe teren propriu (24 aprilie, ora 12:30) tocmai cu FK Csikszereda. Din play-off au mai rămas în total șase etape.

Foto: ASU Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-a-demisionat-de-la-asu-poli-dupa-infrangerea-cu-cs-mioveni-19180406

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pelici-i-a-dat-o-lectie-de-fotbal-lui-alexa-mioveniul-s-a-impus-clar-in-fata-lui-poli-pentru-care-obiectivele-par-tot-mai-indepartate-19180362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-asu-poli-meciul-de-debut-al-etapei-a-4-a-a-play-off-ului-ligii-2-se-joaca-de-la-ora-1600-19180279

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-a-explicat-cum-l-a-batut-cu-cs-mioveni-pe-dan-alexa-cu-4-0-am-reusit-sa-dam-gol-pentru-ca-poli-a-venit-cu-trei-fundasi-centrali-19180432

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-petruescu-a-revenit-asupra-deciziei-de-a-demisiona-de-la-ripensia-exclusiv-motivul-care-a-dus-la-fisura-cu-patronul-si-reactia-antrenorului-am-fost-foarte-impresionat-de-reactie-19180311

Marius ANGHEL 20 Apr. 2021, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă