EXCLUSIV | Cazuri de COVID-19 la ”FC U” Craiova înainte meciului cu ASU Poli, din 16-imile Cupei României. Adrian Mititelu jr., doi fotbaliști și aproape tot stafful tehnic au coronavirus

EXCLUSIV | Cazuri de COVID-19 la ”FC U” Craiova înainte meciului cu ASU Poli, din 16-imile Cupei României. Adrian Mititelu jr., doi fotbaliști și aproape tot stafful tehnic au coronavirus

”FC U” Craiova, liderul Ligii 2 după 14 etape, are din nou probleme cu noul coronavirus, după ce sezonul l-a început cu un meci amânat tot din aceeași cauză. Noul patron al echipei, aproape tot stafful tehnic și doi jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19 chiar înaintea jocului cu ASU Politehnica Timișoara, din 16-imile Cupei României.

În urma testării la COVID-19 efectuate după meciul de marți cu Metaloglobus, când ”FC U” Craiova a câștigat cu 1-0 și a întrerupt o serie de patru remize consecutive, mai multe persoane din cadrul clubului au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Doi jucători și trei membri ai staffului tehnic, printre care antrenorul principal, sunt infectați cu COVID-19 la ”FC U” Craiova

Din sursele ProSport, este vorba despre Adrian Mititelu junior, noul conducător al clubului, după ce tatăl său a fost arestat, antrenorul principal interimar Dan Vasilică, antrenorii secunzi Adrian Filip și Ovidiu Dănănae, cât și doi jucători.

Cei doi fotbaliști sunt străini: stoperul Bradley Diallo şi fundaşul stânga Jeremy Huyghebaert.

UPDATE: ”? În urma testării pentru Covid-19, efectuată în această săptămână, au fost confirmați pozitiv 6 membri ai clubului: 4 din staff și 2 jucători.
Le urăm însănătoșire grabnică și să revină cât mai repede alături de echipă! ?”, a anunțat și ”FC U” Craiova.

”FC U” Craiova joacă sâmbătă în 16-imile Cupei României, cu ASU Poli. Singurul neinfectat din staff este antrenorul cu portari

Cu toții au intrat în izolare, iar meciul echipei craiovene cu ASU Politehnica, din 16-imile Cupei României, nu este în pericol să nu se desfășoare, în acest moment. Partida este programată sâmbătă, de la ora 13:15, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, după ce inițial fusese anunțată la ora 18:00.

Singurul membru al staffului tehnic care a ieșit negativ este antrenorul de portari Valentin David. El va conduce echipa și vada indicații de pe banca tehnică la meciul cu ASU Poli.

ASU Poli și ”FC U” Craiova au remizat în campionat, la Timișoara, în etapa a 11-a a Ligii 2

ASU Poli și ”FC U” Craiova, ocupantele locurilor 2, respectiv 1 în Liga 2 după 14 etape, cu 24, respectiv 27 de puncte, s-au întâlnit recent în campionat, la timișoara, şi au terminat la egalitate, scor 0-0.

Acesta va fi al doilea meci pe care formaţia U Craiova 1948 SA îl dispută pe noua arenă din Bănie, primul fiind tot în aceeaşi fază a Cupei României, anul trecut, cu ”U” Cluj, oaspeţii calificându-se atunci, după prelungiri, cu 3-2.

Faza 16-imilor Cupei României debutează de vineri, 27 noiembrie, și are loc până luni, 30 noiembrie. În cazul în care o echipă este în imposibilitatea de a juca din cauza cazurilor de COVID-19, atunci meciul pe care trebuie să îl joace nu va fi amânat, ci pierdut la ”masa verde”.

Foto: Fotbal Club Universitatea 1948

Pe aceeași temă