”FC U” Craiova va juca meciul cu ASU Poli din 16-imile Cupei României pe ”Ion Oblemenco”. Anunțul clubului și modul în care suporterii își pot susține echipa favorită

Răzvan STÎNGĂ 19 Nov. 2020, 15:45 Cupa României
”FC U” Craiova va juca meciul cu ASU Poli din 16-imile Cupei României pe ”Ion Oblemenco”.  Anunțul clubului și modul în care suporterii își pot susține echipa favorită

U Craiova 1948 SA a primit acceptul din partea Primăriei Craiova să dispute meciul din 16-imile Cupei României, cu ASU Politehnica, pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Oltenii au făcut cerere în acest sens, iar acum a venit și răspunsul, unul favorabil.

Va fi a doua partidă pe care echipa lui Adrian Mititelu o va disputa pe noul stadion din Craiova, după cea cu ”U” Cluj, tot din 16-imile Cupei României, în ediția trecută.

”FC U” Craiova: ”Cererea formulată de clubul nostru a fost aprobată” 

Partida de acum se va juca fără suporteri în tribune, din pricina pandemiei cu noul coronavirus, dar ”FC U” Craiova va scoate la vânzare bilete virtuale. Fanii își pot achiziționa tichete la prețul de 10 lei, așa cum s-a întâmplat și pentru cea mai recentă etapă din Liga 2, cu SCM Gloria Buzău.

Pentru meciul terminat 1-1, jucat pe stadionul de la Severin, s-au vândut aproape 1.500 de bilete.

”Cererea formulată de clubul nostru către Primăria Craiova pentru ca jocul dintre FC U Craiova 1948 și ASU Poli Timișoara, din cadrul șaisprezecimilor Cupei României, să se joace pe Stadionul Ion Oblemenco, a fost aprobată. Partida de cupă va avea loc pe 28 noiembrie, la ora 18:00.

Din păcate, susținătorii echipei noastre nu pot fi fizic în tribune. Astfel, începând de luni, 23 noiembrie, puteți achiziționa bilete virtuale în valoare de 10 RON pentru partida împotriva echipei ASU Poli Timișoara, atât de pe pagina noastră de facebook si de pe site-ul oficial, cat și de pe eventim.ro.

Pentru partida disputată duminică, dintre FC U Craiova 1948 si SCM Gloria Buzău, s-au vândut 1406 de bilete. Vă mulțumim!”, se arată într-un comunicat emis de Fotbal Club Universitatea 1948.

  • 10.000 de euro o costă pe U Craiova 1948 SA să joace meciul cu ASU Politehnica Timișoara pe stadionul ”Ion Oblemenco”

”FC U” Craiova, trei remize consecutive în Liga 2 

Cu Dan Vasilică antrenor interimar, ”FC U” Craiova a obținut două victorii, 4-0 în Cupa României cu ACSO Filiași și 1-0 la Petrolul, iar apoi trei remize, 0-0 cu Aerostar Bacău, 0-0 la ASU Politehnica Timișoara și 1-1 cu SCM Gloria Buzău.

După meciul de la Severin, U Craiova 1948 SA a rămas pe primul loc în Liga 2, cu 23 de puncte, urmată de Dunărea Călărași, 20 de puncte în 10 meciuri, și ASU Poli, 20 de puncte în 11 meciuri.

Până la confruntarea cu ASU Poli din Cupa României, din data de 28 noiembrie, ”FC U” Craiova mai are două partide în Liga 2. În etapa a 13-a va juca pe teren advers cu Unirea Slobozia, iar apoi primește vizita celor de la Metaloglobus.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-scm-gloria-buzau-joaca-in-incheiere-cu-fcsb-u-cluj-farul-dunarea-calarasi-si-concordia-printre-echipele-netelevizate-19158369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangeri-in-serie-pentru-adrian-mititelu-si-dupa-ce-a-intrat-la-inchisoare-fc-u-craiova-nu-mai-are-voie-sa-foloseasca-nici-sintagma-leii-din-banie-19158235

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/progresul-spartac-va-fi-gazda-pe-ion-oblemenco-la-meciul-din-cupa-romaniei-cu-craiova-din-liga-1-si-echipa-lui-adrian-mititelu-vrea-sa-joace-pe-acelasi-stadion-cu-asu-poli-19158163

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Nov. 2020, 15:45 Cupa României
Pe aceeași temă