”FC U” Craiova a încercat să mute și în structurile de conducere, dar arestarea lui Adrian Mititelu a sistat negocierile. Mircea Bornescu trebuia să fie noul președinte: ”Lucrurile s-au oprit”

Andrei PASCU 15 Dec. 2020, 16:18 Liga 2
”FC U” Craiova a încercat să mute și în structurile de conducere, dar arestarea lui Adrian Mititelu a sistat negocierile. Mircea Bornescu trebuia să fie noul președinte: ”Lucrurile s-au oprit”

U Craiova 1948 SA voia să dea o lovitură de imagine și să îl numească pe Mircea Bornescu în funcția de președinte. Ultimele discuții pentru ca mutarea să se materializeze au fost purtate înainte ca Adrian Mititelu să fie închis, după cum a declarat fostul portar. Lucrurile erau puse la punct, dar acum negocierile au fost sistate.

Mircea Bornescu ”A venit însă această nenorocire și din păcate lucrurile s-au oprit” 

Mircea Bornescu a declarat că și-a dat acordul să meargă la U Craiova 1948 SA pe funcția respectivă. Apoi, nu a mai discutat cu nimeni din club despre acest aspect, nici cu Adrian Mititelu Junior, fiul lui Adrian Mititelu, care a preluat controlul echipei în această perioadă.

Am avut o discuție cu domnul Mititelu înainte să intre la închisoare. Am vorbit cu el, m-a întrebat dacă sunt interesat. I-am spus că Universitatea Craiova m-a modelat ca om, m-a format ca fotbalist și e normal să vreau să vin acolo și să nu-l refuz. A venit însă această nenorocire și din păcate lucrurile s-au oprit”, a declarat Mircea Borneascu la Pro X.

Discuțiile ca Mircea Bornescu să fie numit președinte la U Craivoa 1948 SA sunt de dată mai veche. ProSport a scris în exclusivitate despre mutarea pe care o pregătea Adrian Mititelu. Primele tatonări au avut loc în urmă cu câteva luni, la finalul lui august. Încă de atunci, fostul portar era deschis să meargă la liderul Ligii a 2-a.

”FC U” Craiova termină pe primul loc anul, la patru puncte peste următoarele două clasate 

U Craiova 1948 SA, în postura de nou-promovată în Liga 2, încheie prima parte a sezonului pe locul 1, cu 30 de puncte acumulate în 14 meciuri desfășurate în 15 etape, fiind, totodată, singura echipă neînvinsă în acestă ediție de campionat. Podiumul este completat de Viitorul Pandurii, 26 de puncte în 14 partide, și Rapid, 26 de puncte în 14 meciuri, dar cu un golaveraj inferior gorjenilor.

”FC U” Criova mai are șase meciuri programate în sezonul regular în Liga 2, în 2021 cu: Turris Oltul (acasă), Concordia Chiajna (deplasare), CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă) și CSM Reșița (deplasare).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mititelu-citat-la-sediul-frf-desi-se-afla-in-inchisoare-patronul-fc-u-craiova-e-parat-in-contradictoriu-cu-craiova-din-liga-1-19162246

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-are-liber-din-2021-sa-joace-pe-ion-oblemenco-taxa-pe-care-trebuie-sa-o-achite-dupa-ce-autoritatile-locale-permit-acum-ca-pe-arena-din-banie-sa-se-joa-19162220

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-plecari-de-la-fc-u-craiova-la-cateva-zile-dupa-ultimul-meci-al-anului-oltenii-au-reziliat-contractele-a-doi-fotbalisti-19161933

 

 

Andrei PASCU 15 Dec. 2020, 16:18 Liga 2
Pe aceeași temă