Viitorul Pandurii a făcut prima achiziție! Gorjenii au transferat un fotbalist din Liga 3

Andrei PASCU 03 Jan. 2022, 13:16 Liga 2
Viitorul Pandurii a făcut prima achiziție! Gorjenii au transferat un fotbalist din Liga 3

Viitorul Pandurii a făcut o primă achiziție! A adus un fotbalist din Liga 3, tânăr, în concordanță cu politica din ultima perioadă, când s-a axat pe jucători tineri cu potențial. Gorjenii l-au transferat pe fundaşul Gabriel Caba (20 de ani), de la Sportul Șimleu Silvaniei, locul 6 în Seria 10 a diviziei a treia.

Viitorul Pandurii l-a transferat pe fundașul Gabriel Caba

Gabriel Caba a anunțat conducerea de la Sportul Șimleu Silvaniei, după intrarea în pauza de iarnă din Liga 3, că vrea să fie lăsat liber de contract, motivând decizia că își dorește să meargă la o echipă la care să joace mai mult. Știa de interesul Viitorului Pandurii, astfel că imediat după ce a încheiat conturile cu formația din Liga 3 a ajuns în Liga 2. E discutabil dacă în Gorj va juca mai mult.

Fundașul a precizat că este un pas în față pentru el, dar are de tras pentru a se impune la formația din Târgu Jiu, întrucât e posibil ca pe postul său să vină fotbaliști cu experiență.

Gabriel Caba, urmărit de Viitorul Pandurii la ultimul meci din 2021

Caba a fost urmărit în ultima etapă a Ligii a 3-a din 2021, când Sportul Șimleu Silvaniei a învins pe teren propriu, cu 2-1, Lotus Băile Felix, iar evoluția i-a mulțumit pe trimișii Viitorului Pandurii.

”Am avut şansa să fiu urmărit în meciul din ultima etapă şi am fost contactat de către cei de la Viitorul Pandurii. A fost o perioadă frumoasă (n.r. – la Sportul Șimleu Silvaniei), în care am acumulat multă experienţă. Am luat tot ce a fost mai bun şi folositor în acest timp petrecut  sub Măgură şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine.
Este un pas foarte important în cariera mea, având în  vedere că am jucat doar un sezon şi jumătate în Liga a 3-a. Voi fi la fel de serios, voi munci mult mai mult pentru a ajunge cât mai sus”, a delarat Gabriel Caba pentru Sportul Sălăjean.

Viitorul Pandurii caută fotbaliști cu experiență 

Născut la Satu Mare, Gabriel Caba a făcut junioratul la Sport Team București și a mai jucat pentru Olimpia Satu Mare. În prima parte a campionatului din Liga 3, fundașul a jucat în șase meciuri și a marcat de două ori. La Viitorul Pandurii, Gabriel va fi coleg cu fratele său, Laurenţiu Caba, venit în vara lui 2021 în Gorj.

”Încercăm în zilele următoare să luăm o hotărâre și ulterior o să anunțăm. Îmi doresc doi-trei jucători pe anumite poziții, să vină cu ceva în plus. Nu vreau să aducem jucători doar de dragul de a aduce.
Avem o echipă tânără, cu o medie redusă și aș vrea jucători cu experiență, care să ajute jucătorii tineri”, spunea Octavian Benga, antrenorul Viitorului Pandurii, pentru Liga2.ro, într-o discuție de la finalul anului trecut.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/12-echipe-din-liga-2-n-au-mutat-pe-banca-tehnica-in-acest-sezon-sunt-insa-sase-care-au-fost-devoratoare-de-antrenori-o-practica-tot-mai-des-intalnita-in-fotbalul-romanesc-19214899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eduard-novak-a-anuntat-ca-ministerul-sportului-va-finanta-academiile-de-fotbal-incepand-cu-2022-sunt-copiii-nostri-si-este-normal-ca-statul-sa-investeasca-in-copii-19214748

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-decis-data-reunirii-gorjenii-reiau-pregatirile-odata-cu-alte-echipe-din-liga-2-dar-cantonamentul-nu-a-fost-inca-stabilit-discutiile-dintre-octavian-benga-si-conducere-in-privint-19214682

Andrei PASCU 03 Jan. 2022, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă