Alexandru Greab, fostul portar al Concordiei, a fost prezentat la noua sa echipă, în Liga 1

Marius ANGHEL 14 Jul. 2020, 18:44 Liga 2
Alexandru Greab, fostul portar al Concordiei, a fost prezentat la noua sa echipă, în Liga 1

Liber de contract după ce la mijlocul lunii iunie s-a despărțit de Concordia Chiajna, portarul Alexandru Greab (28 de ani) și-a găsit o nouă echipă pentru care să evolueze în noul sezon. Jucătorul originar din Bistrița va reveni în Liga 1, de această dată urmând să evolueze pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, după ce în această competiție a mai jucat pentru Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș și Concordia Chiajna.

Greab s-a despărțit de Concordia la finalul acestui sezon sezon ”înghețat” de Liga 2, după ce a ajuns la echipa ilfoveană în vara anului 2018, când era prezentă în Liga 1. În această ediție de campionat a fost utilizat de diverșii antrenori trecuți pe la Chiajna în 17 partide dintr-un total de 22 desfășurate de echipă până în momentul suspendării competiție din cauza pandemiei COVID-19.

Alexandru Greab a fost prezentat oficial astăzi, în prima zi a perioadei de transferuri din această vară, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, formației care joacă în play-out-ul primei ligi. Alături de el a fost prezentat și fundașul Bogdan Mitrea, ultima dată la Spartak Trnava. Ambii jucători au semnat contracte valabile pe două sezoane.

Marius ANGHEL 14 Jul. 2020, 18:44 Liga 2
Pe aceeași temă