OFICIAL | Farul se desparte de nu mai puțin de zece jucători. Cu nouă dintre ei ”s-a decis să nu mai continue colaborarea”

Marius ANGHEL 22 Jun. 2020, 17:21 Liga 2
OFICIAL | Farul se desparte de nu mai puțin de zece jucători. Cu nouă dintre ei ”s-a decis să nu mai continue colaborarea”

După ce a prelungit contractele a patru jucători din lotul cu care a încheiat sezonul suspendat din cauza pandemiei COVID-19 și a perfectat primul transfer, Farul a anunțat oficial, astăzi, 22 iunie, și primele despărțiri. Este vorba despre nu mai puțin de nouă jucători. Unora le expiră contractul la finalul acestei luni, iar altora le expiră împrumutul și nu mai sunt doriți în continuare de antrenorul Ianis Zicu. În plus, nici atacantul Ionuț Stoica nu va mai continua cu ”marinarii”, acesta urmând a reveni la FC Voluntari, clubul de care aparține și care vrea să-l mențină în lot.

Farul se desparte de zece jucători

Baudouin Kanda, Alexandru Nicola, Iulian Carabela, Daniel Toma, Dimciu Halep, Mihailo Mitrov, Laurențiu Ardelean, Tudor Moldovan și Mădălin Martin sunt cei nouă jucători care nu vor mai continua cu Farul.

”După o analiză amănunțită a evoluțiilor din sezonul trecut al Ligii a 2-a, antrenorul echipei noastre, Ianis Zicu, și conducerea clubului nostru au decis să nu mai continue colaborarea cu 9 jucători, Baudouin Kanda, Alexandru Nicola, Iulian Carabela, Daniel Toma, Dimciu Halep, Mihailo Mitrov, Laurențiu Ardelean, Tudor Moldovan și Mădălin Martin, care nu vor mai face parte din lotul alb-albaștrilor. În plus, Ionuț Stoica va reveni la FC Voluntari, după ce perioada de împrumut la FC Farul Constanța s-a încheiat, iar formația ilfoveană a decis ca atacantul în vârstă de 20 de ani să revină la clubul de care aparține.

Le mulțumim tuturor pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și le urăm succes în carieră!”, a anunțat Farul pe site-ul oficial.

Printre aceștia, jucători de bază în acest sezon încheiat după doar 24 de etape dintr-un total de 38, din cauza pandemiei de COVID-19, sunt Kanda, Nicola, Stoica și Carabela.

Cifrele celor 10 jucători în sezonul trecut al Ligii a 2-a:

Baudouin Kanda (27 ani, mijlocaș) – 21 meciuri, 3 goluri, 1 pasă decisivă
Alexandru Nicola (23 ani, mijlocaș) – 20 meciuri, 1 pasă decisivă
Ionuț Stoica (20 ani, atacant) – 19 meciuri, 4 goluri, 2 pase decisive
Iulian Carabela (24 ani, fundaș) – 16 meciuri
Daniel Toma (20 ani, mijlocaș) – 15 meciuri, 1 gol, 1 pasă decisivă
Dimciu Halep (21 ani, atacant) – 9 meciuri
Mihailo Mitrov (25 ani, mijlocaș) – 4 meciuri
Laurențiu Ardelean (19 ani, mijlocaș) – 0 meciuri
Tudor Moldovan (20 ani, mijlocaș) – 0 meciuri
Mădălin Martin (28 ani, atacant) – 0 meciuri

Patru contracte prelungite și un prim transfer perfectate de Farul

Până acum, Farul Constanța a anunțat că a ajuns la un acord privind prelungirea contractului cu Alexandru Stoica (23 de ani), Antonio Cruceru (23 de ani), Paul Antoche (27 de ani) și Ionuț Ursu (fundaș central, 31 de ani). În plus, a perfectat și un prim transfer, al mijlocașului defensiv Marius Chindriș (29 de ani), ultima dată la Viitorul Șelimbăr, în Liga 3.

Mai mult, antrenorul principal Ianis Zicu și stafful său tehnic și-au prelungit, la rândul lor, contractul cu Farul, pe încă un sezon.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-perfectat-prima-achizitie-pentru-noul-sezon-de-liga-2-un-fost-jucator-al-echipelor-uta-si-petrolul-a-semnat-cu-marinarii-am-ales-constanta-pentru-ca-este-un-proiec-19135729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-se-desparte-de-daniel-toma-imprumutul-mijlocasului-de-20-de-ani-nu-se-prelungeste-mesajul-fotbalistului-s-a-incheiat-inca-o-etapa-din-cariera-mea-multumesc-suporterilor-colegilor-s-19136452

 

Marius ANGHEL 22 Jun. 2020, 17:21 Liga 2
Pe aceeași temă