”FC U” Craiova nu mai joacă amical nici cu Flacăra. Echipa din Horezu preferă să se testeze împotriva COVID-19 înainte de startul campionatului: ”Sunt scumpe şi afectează bugetul unui club de Liga 3”

Adrian MUJEA 20 Jul. 2020, 10:06 Liga 3
”FC U” Craiova nu mai joacă amical nici cu Flacăra. Echipa din Horezu preferă să se testeze împotriva COVID-19 înainte de startul campionatului: ”Sunt scumpe şi afectează bugetul unui club de Liga 3”

Flacăra Horezu îşi stabilise primul test al verii în data de 29 iulie, în Treapt, cu ”FC U” Craiova, fostă colegă în Liga 3, recent promovată în Liga 2, însă jocul a fost anulat. Echipa din Bănie a dorit anularea testului, deoarece jucătorii trupei vâlcene nu au efectuat cele două teste de COVID-19 obligatorii pentru a juca amicale.

„Amicalul cu Craiova a fost anulat. Vom face şi noi testele când situaţia o va impune, probabil când se apropie campionatul, acestea sunt scumpe şi afectează bugetul unui club de Liga a 3-a. Sper să prindem şi noi măcar două-trei amicale. Deocamdată, ne pregătim si respectăm protocolul pentru antrenamente”, a anunţat antrenorul Adrian Popa (foto, primul din dreapta).

Flacăra Horezu speră să prelungească acordurile cu Gueye Mansour și Ciprian Dinu

Cantonamentul echipei stabilit pe plan local a fost şi el amânat cu o săptămână, urmând a începe la 27 iulie, pentru a aştepta să se vadă cum evoluează situaţia epidemiologică în ţară. În august, echipa vâlceană are stabilite două jocuri amicale cu Unirea Bascov.

Din lotul care a încheiat sezonul trecut nu mai fac parte Robert Popa (”FC U” Craiova), Olteanu (CSM Alexandria), Nuţă, Mansour şi Dinu. Aflaţi la final de contract, experimentaţii Gueye Mansour şi Ciprian Dinu sunt în discuţii cu Flacăra pentru prelungirea acordurilor.

În lotul echipei din Treapt a ajuns, deocamdată, un singur jucător nou, portarul Bogdan Eftimie (18 ani), care provine de la U Craiova II, formație preluată de curând de Ionuț Stancu.

Craiova aratat și testele cu Slatina și Alexandria

U Craiova 1948 SA nu va desfășura, astfel, al treilea amical pe care îl avea programat în această vară. După ce a ratat amicalul cu CSM Slatina, echipă care va participa la barajul de promovare în Liga 3, oltenii nu au jucat nici cu CSM Alexandria din același motiv, că nu au efectuat teste COVID-19. La fel s-a întâmplat și în cazul amicalului programat cu Flacăra Horezu. În 22 iulie, Craiova are programat un joc test cu CSM Reșița, la Drobeta Turnu Severin.

Adrian MUJEA 20 Jul. 2020, 10:06 Liga 3
Pe aceeași temă