Florin Matache a reziliat contractul cu Turris Oltul: ”Le mulțumesc tuturor pentru sprijin”. Singura părere de rău a fostului portar

Răzvan STÎNGĂ 27 Nov. 2020, 18:04 Liga 2
Florin Matache a reziliat contractul cu Turris Oltul: ”Le mulțumesc tuturor pentru sprijin”. Singura părere de rău a fostului portar

Florin Matache (38 de ani) și-a încheiat în cele din urmă situația contractuală cu Turris Oltul, printr-o reziliere de comun acord. Dacă săptămâna trecută lucrurile nu erau clare, iar antrenorul cu portarii și conducerea nu ajunseseră la un acord cu privire la încetarea colaborării, de data aceasta s-au rezolvat.

Matache a declarat pentru Liga2.ro că înțelegerea cu formația din Turnu Măgurele a ajuns în cele din urmă la final. El a făcut parte din stafful antrenorului principal Erik Lincar, iar odată plecarea acestuia era ”programată” și a sa. Lucrurile au mai întârziat însă câteva zile, din cauza unor restanțe salariale și a unor clauze din contract.

Florin Matache: ”Le urez multă baftă și le mulțumesc tuturor pentru sprijin” 

În toată această aventură Florin Matache are însă o părere de rău, pe plan sportiv. Anume că sezonul trecut Turris Oltul a ratat ”la mustață” promovarea în Liga 1. În ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, cu Rapid pe stadionul din Regie, giuleștenii au egalat la ultima fază a meciului și Turris Oltul a terminat sub locurile care asigurau accederea în prima divizie, dar și sub poziția care ducea în barajul de promovare-menținere.

Am reziliat contractul de comun acord cu Turris. Păcat că nu ne-am îndeplinit un vis sezonul trecut și nu am putut să jucăm în Liga 1. Am fost egalați în ultimul minut de Rapid, dar ăsta este fotbalul. Le urez multă baftă celor de la Turris și le mulțumesc tuturor pentru sprijin. Acum sunt în vacanță, voi vedea ce fac din iarnă”, a spus Florin Matache pentru Liga2.ro.

Antrenor cu portarii după ce a renunțat la cariera de fotbalist, Florin Matache va face parte în continuare din stafful lui Erik Lincar, în care se regăsește de câțiva ani și pe care l-a urmat în cele două experiențe de la Turris Oltul și în cea de la Concordia Chiajna.

Noul antrenor cu portarii de la Turris Oltul, un alt fost portar important din România, Răzvan Stanca 

Eugen Trică și-a format stafful tehnic după ce a fost numit antrenor principal la Turris Oltul. Alături de el, la echipa din Turnu Măgurele au ajuns și Răzvan Stanca și Laurențiu Diniță. Stanca este antrenor cu portarii și îndeplinește sarcinile avute de Florin Matache. Diniță este antrenor secund.

Aducerea lui Răzvan Stanca a fost anunțată înainte ca situația lui Matache să fie rezolvată.

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Nov. 2020, 18:04 Liga 2
Pe aceeași temă