Eugen Trică și-a completat stafful de la Turris Oltul cu două nume importate. Laurențiu Diniță și Răzvan Stanca, prezentați oficial

Răzvan STÎNGĂ 14 Nov. 2020, 15:10 Liga 2
Eugen Trică și-a completat stafful de la Turris Oltul cu două nume importate. Laurențiu Diniță și Răzvan Stanca, prezentați oficial

Eugen Trică își formează stafful tehnic după ce a fost numit antrenor principal la Turris Oltul. Alături de el, la echipa din Turnu Măgurele au ajuns și Răzvan Stanca și Laurențiu Diniță, care vor ocupa funcțiile de antrenor cu portarii, respectiv antrenor secund. Liga2.ro a scris încă din urmă cu câteva zile despre venirile celor doi, dar Turris Oltul a făcut anunțul abia acum.

Turris Oltul: ”Clubul nostru le ureaza bun venit!”

Laurențiu Diniță a fost ultima dată antrenor principal la CSM Alexandria, în Liga 3, dar a pregătit și o echipă din Liga 2 din aceeași poziție, pe Concordia Chiajna. Trică și Diniță au colaborat în aceleași posturi ca la Turris Oltul și acum două sezoane de Liga 2, la Sportul Snagov.

Turris Oltul s-a despărțit, pe lângă Erik Lincar, și de antrenorul secund Viorel Domocoș, cât și de antrenorul cu portari Florin Matache. Acesta din urmă este înlocuit de Răzvan Stanca.

AFC Turris și-a completat compartimentul antrenorilor, după ce a ajuns la un acord cu Laurentiu Dinita (foto stanga) si Razvan Stanca (foto dreapta). Laurentiu Dinita, fost fotbalist, in varsta de 45 ani, a antrenat echipe precum Concordia Chiajna, ACS Berceni, Dinamo II Bucuresti, CS Balotesti, Sportul Snagov. Razvan Stanca, in varsta de 40 ani, fost portar la Pandurii Targu Jiu, acesta a mai evoluat la echipe precum Sportul Studentesc, Farul Constanta, CS Mioveni, Steaua Bucuresti si Universitatea Craiova. Cei 2 completeaza staff-ul antrenorului principal Eugen Trica.

Clubul nostru le ureaza Bun venit! si sa aiba parte de cat mai multe succese”, precizează FC Turris Turnu Măgurele într-un comunicat.

Eugen Trică și cei doi colaboratori ai săi au de gestionat o situație nu tocmai ușoară la Turris Oltul, dat fiind faptul că echipa se află la al doilea meci fără victorie în Liga 2, timp în care a luat un singur punct. Nici clasarea nu este una prea bună, locul 10 cu 16 puncte în 11 meciuri.

Debutul lui Eugen Trică pe banca lui Turris Oltul se amână

Mai mult, la o zi distanță după ce a fost numit Eugen Trică pe banca tehnică, Turris Oltul a descoperit că are o mulțime de cazuri de COVID-19 în cadrul lotului. Teleormănenii au amânat meciul din etapa a 12-a, cu Dunărea Călărași, care trebuia să se joace vineri, 13 noiembrie, de la ora 19:30, în deplasare.

Partida dintre Dunarea Calarasi și AFC Turris, ce ar fi trebuit să se desfășoare azi, a fost amânată pentru o data ulterioara, din cauza unui număr ridicat de jucători ai echipei oaspete infectați cu virusul Covid-19.

Astfel, următorul meci al se va disputa miercuri, 2 decembrie”, a anunțat în ziua în care trebuia să aibă loc meciul, FC Turris Turnu Măgurele.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-turris-oltul-are-o-multime-de-cazuri-de-covid-19-si-solicita-amanarea-meciului-cu-dunarea-calarasi-laurentiu-dinita-i-se-alatura-lui-eugen-trica-pe-banca-tehnica-19156943

https://liga2.prosport.ro/seria-1/debutul-etapei-a-12-a-a-ligii-2-amanat-meciul-dunarea-calarasi-turris-oltul-a-fost-reprogramat-din-cauza-focarului-de-la-echipa-din-turnu-magurele-19157156

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-trei-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-la-targu-jiu-slatina-si-recea-doua-partide-au-fost-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19157338

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Nov. 2020, 15:10 Liga 2
Pe aceeași temă