Eugen Beza, după remiza cu SC Oțelul: ”Am fi putut câștiga! Cu 10 puncte eu zic că suntem bine.” CS Comunal Șelimbăr are șanse mari să termine și etapa a 4-a tot pe locul 1 în Liga 2

Ovidiu BOICA 27 Aug. 2022, 16:09 Liga 2

Antrenorul echipei CS Comunal Șelimbăr, Eugen Beza, a declarat la finalul meciului disputat vineri cu SC Oțelul Galați și terminat la egalitate, scor 1-1, că jucătorii săi ar fi putut obține mai mult, adică victoria, pentru că au avut, pe lângă gol, alte trei ocazii mari în repriza secundă.

Eugen Beza, după remiza cu SC Oțelul Galați: ”Începutul nostru de joc a fost destul de modest, sărăcăcios”

Beza a recunoscut că formația sa a început modest jocul derby al rundei a 4-a a Ligii 2, de la Râmnicu Vâlcea, dar Dandea și compania și-au revenit după primirea golului.

”Ne-am dorit victoria astăzi (n.a. vineri), am jucat la victorie, dar începutul nostru de joc, până la primirea golului, a fost destul de modest, sărăcăcios. Am jucat cu mingi lungi, la bătaie, unde – din punctul nostru de vedere – nu suntem la același nivel ca Oțelul. În momentul în care am primit golul, am revenit la ideile noastre de joc și cred că am întors jocul în favoarea noastră, chiar dacă cei de la Oțelul au avut o ocazie foarte bună în a doua repriză, pe contraatac, în urma unei greșeli individuale. Cred că, una peste alta, am fi putut și câștiga astăzi, pentru că am avut trei ocazii foarte, foarte mari în cea de-a doua repriză”, a spus Beza.

  • SC Oțelul a condus cu 1-0 prin golul marcat din penalty de Juri Cisotti (37′ – penalty), iar CS Comunal Șelimbăr a egalat în repriza secundă, direct dintr-o lovitură liberă, prin Octavian Ursu (50′).

Beza: ”Cum spuneam, putem bate pe oricine”

Beza a adăugat că cele 10 puncte pe care le-a acumulat CS Comunal Șelimbăr în cele patru etape scurse până acum sunt ”puncte muncite” și crede că, dacă nu ar fi fost făcute unele greșeli individuale, ”călăreții roșii” ar fi bifat al patrulea succes consecutiv contra Oțelului.

”Zece puncte sunt zece puncte muncite. Că-s multe, că-s puține, eu zic că suntem bine. Tot respectul pentru băieți. Și astăzi (n.a. vineri) au depus un efort și au făcut un sacrificiu enorm, mai ales după ce am fost conduși. Ne bucurăm că, exact ca și anul trecut, echipa are reacție, avem o echipă puternică. Cum spuneam, putem bate pe oricine. Important e să evităm greșelile individuale, cum a fost și astăzi. Astăzi, dacă am fi evitat greșelile individuale, cred că am fi câștigat jocul”, a completat Beza.

Jardan trebuia eliminat, e de părere antrenorul Șelimbărului

Antrenorul formației sibiene a vorbit și despre cartonașul galben încasat în finalul primei reprize, explicând cum s-a ajuns la acest avertisment. Beza a susținut că Jardan, jucătorul Oțelului, ar fi trebuit eliminat, dar a mai spus că nu se plânge de arbitraj, cu toate că penalty-ul gălățenilor a fost îndelung contestat de gazde, cu toate că decizia arbitrului a fost una corectă.

”M-am consumat la faultul asupra lui Dandea. Ar fi fost al doilea cartonaș, dacă s-ar fi dat fault, ar fi fost al doilea cartonaș pentru Jardan și jocul probabil ar fi luat altă întorsătură, dar – una peste alta – nu mă plâng de arbitraj, sunt momente când ești mai tensionat. De obicei sunt un antrenor calculat, dar sunt și momente ca astea, pe care probabil trebuie să le regrez”, a mai afirmat Beza.

Octavian Ursu: ”Ne merităm poziția în clasament!”

Autorul singurului gol al Șelimbărului în meciul cu SC Oțelul, Octavian Ursu, crede că echipa sa își merită locul în clasament, după 4 etape.

”Mă bucur că am reușit să marchez și să îmi ajut echipa. Pe de altă parte, cred că este un rezultat echitabil și mergem înainte. Ne-am pregătit bine, am muncit bine și cred că ne merităm poziția din clasament”, a afirmat fotbalistul originar din Mediaș și care a semnat în această vară cu Șelimbăr, după ce ultima dată evoluase pentru Poli Timișoara.

CS Comunal Șelimbăr, șanse mari să termine și etapa a 4-a pe locul 1 în Liga 2

CS Comunal Șelimbăr are șanse mari să termine și etapa a 4-a pe locul 1 în Liga 2, pentru a treia rundă consecutiv. Celelalte rezultate din această etapă au ajutat echipa sibiană să rămână în fotoliul de lider, la golaveraj. Unirea Slobozia și Poli Iași au și ele tot câte 10 puncte, dar au golaveraj inferior, 7-2 și 6-2 față de 8-2.

Doar Gloria Buzău mai poate face cel mult 10 puncte în această etapă și are nevoie de o victorie la patru goluri în jocul din deplasare cu FK Miercurea Ciuc (duminică, ora 11:00).

În etapa a 5-a, Șelimbărul joacă în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu (3 septembrie, ora 11:00).

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calaretii-rosii-din-selimbar-pierd-primele-puncte-din-acest-sezon-dupa-remiza-cu-sc-otelul-fazele-fixe-au-decis-rezultatul-meciului-de-la-ramnicu-valcea-19242563

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-si-sc-otelul-galati-joaca-in-deschiderea-etapei-a-4-a-de-la-ora-1630-meciul-dintre-cele-doua-echipe-este-derby-ul-de-clasament-al-rundei-19242482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-meci-important-la-iasi-la-slatina-unirea-slobozia-va-incerca-sa-ramana-singura-echipa-cu-punctaj-maxim-dinamo-unirea-dej-incepe-la-1130-19242610

Ovidiu BOICA 27 Aug. 2022, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă