„Este nevoie de liniște acum, nu căutăm vinovați”

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 17:00 Liga 2

Antrenorul FC Farul, Alin Artimon a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că echipa are mare nevoie de puncte, și că toată echipa trebuie să se concentreze pe obținerea victoriilor. În plus, acesta a specificat că cei care nu sunt în stare să-și facă treaba, să plece.

„Chindia este o echipă bună, a început mai puțin bine dar s-au redresat pe parcurs. Am studiat ieri un meci al lor și am vazut o echipa organizată. Meciul de sâmbătă este unul greu, într-un moment delicat pentru perspectivă și pentru moment. Farul are nevoie în acest moment de rezultate, mai mult decât orice. Sper să putem obține rezultatele și prima ocazie este meciul de la Târgoviște. De căte ori greșim suntem taxați și nu știm să gestionăm reacțiile de după goluri, indiferent că înscriem sau că primim gol. Este nevoie de liniște acum, nu căutăm vinovați, este timp suficient în iarnă”
, a declarat Alin Artimon.

Curcă: „Realizăm ce se întâmplă în momentul actual”

Portarul George Curcă a declarat că jucătorii realizează în ce situație se află și că are încredere în echipa sa. „Realizăm ce se întâmplă în momentul actual. Suntem conștienți că am dus echipa într-o situație grea. Sperăm ca de la următorul joc să începem să ne revenim moral și să încercăm să recuperăm cât mai multe puncte în etapele care vor urma. Depinde numai de noi, de modul în care ne vom prezenta la ora jocului. Sunt convins și am încredere că putem juca mai bine, că putem face un joc mai bun și putem să aducem și puncte”, a spus Curcă.

Chițu: „Nu pun mare preț pe înscrierea multor goluri”

Prezent și el la conferință, Sorin Chițu spune că nu pune mare preț pe marcarea multor goluri, dar că își dorește ca echipa sa să-și revină din starea nefavorabilă prin care trece. „Important este să ne revenim, să jucăm din ce în ce mai bine, să acumulăm puncte. Nu pun mare preț pe înscrierea multor goluri. Dacă voi marca, va fi cu atât mai bine, pentru mine și pentru echipă. Prioritar este ca echipa să câștige. Din moment ce ne antrenăm foarte bine, sper să vină și rezultatele. Jucăm fiecare meci la victorie. Nu punem o importanță prea mare pe meciul cu Târgoviște, deși este important să câștigăm”, a declarat Chițu.

Sandu: „Nu ne vine să credem pe ce loc suntem”

Ultimul reprezentant al Farului care a fost prezent la conferință a fost Valentin Sandu. Fundașul este foarte surprins de poziția pe care se află echipa sa, care ocupă locul 12 (penultimul) în clasamentul Seriei I a Ligii II. „Nu ne vine să credem pe ce loc suntem. Sper să ne redresăm cât mai repede. Este vorba de un blocaj psihic. Suntem foarte mulți jucători cu nume, care am jucat în Liga I. Nu pot să spun că lotul nu are valoare. Chindia este o echipă foarte bună. Știm cam ce joacă, ne așteaptă un meci foarte greu, dar trebuie să ne întoarcem cu puncte, să ieșim din zona în care suntem și pe care nu cred că o merităm”, a spus și Sandu.

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 17:00 Liga 2
Pe aceeași temă