După căpitan, Viitorul Pandurii și-a pierdut și golgheterul din ultimul sezon. ”Și-a exprimat dorința de nu a prelungi contractul”

Marius ANGHEL 13 Jun. 2023, 13:35 Liga 2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a comunicat numele unui nou jucător de care se desparte în această vară. După căpitan, clubul gorjean și-a pierdut și golgheterul din sezonul recent încheiat al Ligii 2.

Atacantul Claudiu Dragu (31 de ani) nu a acceptat oferta de prelungire a contractului valabil până la finalul lunii iunie.

Din informațiile Liga2.ro, Dragu merge la altă echipă din Liga 2, la CSM Slatina.

Claudiu Dragu nu și-a mai dorit să continue cu Viitorul Pandurii

Claudiu Dragu a ajuns la Viitorul Pandurii la începutul sezonului recent încheiat de Liga 2, în vara trecută, după ce se despărțea de Steaua. Era adus la indicațiile fostului antrenor al gorjenilor Florin Stîngă, la fel ca mai mulți jucători pe care brașoveanul i-a avut sub conducerea sa la Astra.

Atacantul originar din Măcin (Tulcea) a evoluat în 24 din cele 25 de meciuri disputate de trupa din Târgu Jiu în sezonul de Liga 2, în 23 a început ca titular, în 10 a fost înlocuit și a marcat 10 goluri. El a fost principalul marcator al echipei în campionatul încheiat de curând și a purtat și banderola de căpitan în unele jocuri.

”Viitorul Pandurii se va despărți și de golgheterul Claudiu Dragu.
Ne-am fi dorit să-l vedem pe Claudiu evoluând în continuare în tricoul echipei noastre, dar acesta și-a exprimat dorința de nu a prelungi contractul scadent la sfârșitul lunii iunie.
Claudiu a sosit în vara anului trecut la Târgu Jiu, devenind rapid un jucător esențial pentru Viitorul și un caracter pe placul celor din tribune, bifând minute în toate meciurile din campionat, și reușind zece goluri în 26 de partide pentru echipa noastră, fiind unul din principalii marcatori ai ligii secunde. Vârful de 31 de ani a purtat și banderola de căpitan în opt partide.
Golurile marcate de Claudiu în victoriile contra celor de la Dinamo și Steaua vor rămâne pentru mult timp o amintire plăcută aici, la Târgu Jiu.
Suntem recunoscători pentru munca depusă de tine aici la Târgu Jiu , pentru devotamentul tău, pentru golurile atât de importante pe care le-ai marcat.
Îți dorim multă sănătate și succes pe mai departe!”, a anunțat Viitorul Pandurii.

Dragu, potrivit clubului, spune că a trăit o perioadă frumoasă la Târgu Jiu!

În cariera sa, Claudiu Dragu a mai jucat pentru Delta Tulcea, CS U Craiova, Fortuna Poiana Câmpina, Delta Dobrogea Tulcea, Farul Constanța, Turris Oltul Turnu Măgurele, ”FC U” Craiova, CS Afumați, Astra și Steaua.

”Vreau să le mulțumesc băieților pentru această frumoasă perioadă petrecută împreună și pentru caracterul de care au dat dovadă în momentele dificile. Le mulțumesc și celor care ne-au susținut la fiecare meci și care au fost alături de noi. Fotbalul este foarte iubit în Gorj și sper să văd o echipă și mai puternică aici, stadionul să fie tot mai plin, iar oamenii să fie alături de echipă. Vă urez mult succes în continuare!”, a transmis Claudiu Dragu prin intermediul clubului din Târgu Jiu.

Din informațiile Liga2.ro, Dragu va continua la CSM Slatina, tot în Liga 2.

Viitorul Pandurii a anunțat până acum nouă plecări din lot

Recent, Viitorul Pandurii a anunțat despărțirea și de Alin Țegle și Alexandru Dulca. Anterior, a mai comunicat că nu va continua cu Florin Răsdan, Gabriel Dodoi, Paulian Banu, Valeryi Stepanenko și Alexandru Raicea.

Vor mai fi și alte despărțiti. Liga2.ro a scris în exclusivitate, în data de 11 mai, că francezii Charles Acolatse și Philippe Nsiah nu mai continuă nici ei cu Viitorul Pandurii, încă, momentan, clubul încă nu a anunțat oficial plecarea lor.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-anuntat-inca-doua-despartiri-a-venit-momentul-sa-ne-luam-ramas-bun-de-la-doi-dintre-cei-mai-buni-jucatori-care-au-imbracat-tricoul-echipei-noastre-19274704

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-oficializat-despartirea-de-cinci-jucatori-ultimii-trei-plecati-fiindca-situatia-a-doi-dintre-ei-era-deja-stiuta-19273555

https://liga2.prosport.ro/liga-3/12-fotbalisti-de-la-real-bradu-suspendati-de-frf-pentru-pariuri-sanctiunile-dictate-19274886

Marius ANGHEL 13 Jun. 2023, 13:35 Liga 2
Pe aceeași temă