Dunărea Călărași și-a prezentat lotul pentru noul sezon de Liga 2. Noul antrenor Mirel Condei a primit 12 jucători noi în această vară

Marius ANGHEL 30 Jul. 2021, 14:26 Liga 2

Dunărea Călărași își continuă activitatea în ciuda problemelor financiare pe care le are și va evolua tot în campionatul Ligii 2, de această dată în condiții și mai precare față de ediția trecută.

Formația de pe malul Brațului Borcea a cerut intrarea în insolvență și s-a transformat în multe privințe în această vară, după ce în ediția trecută de campionat a ajuns să joace baraj de promovare în Liga 1, chiar dacă avea jucătorii neplătiți deloc în 2021, pe care l-a pierdut cu FC Voluntari (1-2 acasă și 0-4 în deplasare).

12 jucători achiziționați de Dunărea Călărași pentru noul campionat

Dunărea s-a despărțit de antrenorul care a condus echipa în ultimele două campionate, Cristian Pustai, mutat la FC Buzău, dar și de o serie de jucători, iar pentru noua ediție de Liga 2 va merge pe mâna antrenorului localnic Mirel Condei, fostul secund inclusiv al lui Pustai.

Ieri, echipa călărășeană s-a reactivat pe pagina sa de Facebook, cu două zile înainte de startul campionatului, și și-a anunțat lotul de jucători și noul staff tehnic.

Pe lângă fotbaliștii rămași din lotul vechi, Dunărea, în ciuda problemelor financiare pe care le are și a viitorul sumbru, a reușit să-și aducă nu mai puțin de 12 jucători noi. Cei mai cunoscuți sunt Vasile Gheorghe și Gelu Velici.

Lot Dunărea Călărași pentru sezonul 2021-2022 de Liga 2:

portari: Ionuț Alexandru, Albert Popa (Gaz Metan Mediaș), Alexandru Achiriloaiei (SC Popești Leordeni);
fundași: Ionuț Țenea, Bogdan Șandru, Teodor Caragea, Robert Sălceanu, Bogdan Matei (Minaur Baia Mare), George Cotigă (CSM Slatina), Costel Avram (Astra);
mijlocași: Baudouin Kanda, Adrian Bedea, Marius Fotescu, Alexandru Ciucur, Sorin Sava, Mădălin Calu, Luca Tache, Vasile Gheorghe (CSM Slatina), Leonard Boiangiu (SC Popești Leordeni), Elijah Seymour (CS Tunari), Sorin Mănăilă (Sport Team București);
atacanți: Andrei Moise, Adrian Coleașă, Gelu Velici (Crișul Chișineu Criș), Alexandru Stoica (Farul Constanța), Alexandru Popescu (Aerostar Bacău).

La ședința foto nu au fost prezenți Ionuț Alexandru, Alexandru Ciucur și Adrian Coleașă.

Stafful tehnic al Dunării Călărași:

antrenor principal: Mirel Condei
antrenor secund: Marius Păun
antrenor de portari: Gabriel Popa
team manager: Ion Fenghea
maseur: Pavel Hanciuc

Debut la Timișoara, cu Ripensia

În perioada de pregătire, începută printre ultimele echipe din Liga 2, Dunărea Călărași a disputat trei amicale. A învins cu 4-3 echipa de juniori Sport Team București, a remizat la scorul de 4-4 cu Recolta Gheorghe Doja (Liga 3) și a învins CS Afumați, cel mai greu adversar, cu 4-1.

Dunărea debutează în noul sezon de Liga 2 sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11:00, la Timișora, într-un meci cu Ripensia.

Marius ANGHEL 30 Jul. 2021, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă