Dunărea Călărași s-a impus la scor în amicalul cu CS Afumați. Trupa lui Mirel Condei a mai semnat cu încă un portar

Marius ANGHEL 26 Jul. 2021, 12:50 Liga 2
Dunărea Călărași s-a impus la scor în amicalul cu CS Afumați. Trupa lui Mirel Condei a mai semnat cu încă un portar

Dunărea Călărași a câștigat la scor, cu 4-1, ultimul amical desfășurat înaintea de debutul în noul sezon de Liga 2. Echipa preluată de Mirel Condei după plecarea lui Cristian Pustai a trecut, sâmbătă, de CS Afumați, trupă care la finalul ediției trecute a Ligii 3 a ratat promovarea în eșalonul secund în urma celui de-al doilea baraj, disputat cu Steaua.

Reunită printre ultimele echipe dintre cele care vor evolua în ediția 2021-2022 în Liga 2, Dunărea Călărași a reușit în cele din urmă să-și formeze un lot competitiv, în ciuda multiplelor probleme financiare pe care le-a avut în special 2021 și încă le are, clubul solicitând intrarea în insolvență.

Dunărea a învins a scor CS Afumați

Sâmbăta trecută, Dunărea a disputat în comuna călărășeană Roseți ultimul amical înainte de debutul în noul sezon de Liga 2. Adversarul întâlnit a fost CS Afumați, o echipă puternică din Liga 3, liderul Seriei a 3-a în ediția trecută de campionat.

Cu 4-1 s-a impus divizionara secundă, prin golurile marcate de Mădălin Calu, Elijah Seymour, Sorin Sava și Marius Fotescu.

Dunărea, prima repriză: Achiriloaei – Țenea, Bg. Șandru, Bg. Matei, Caragea – Bedea, Vas. Gheorghe – Al. Stoica, Mănăilă, M. Calu – Al. Popescu
Dunărea, a doua repriză: Alb. Popa – Cotigă, Bg. Șandru, Vâlsan, Sălceanu – Boiangiu, R. Ivan – S. Sava, A. Moise, M. Fotescu – Seymour.

Alexandru Achiriloaei a semnat și el cu echipa din Călărași. Mirel Condei a testat cu ilfovenii și alți jucători

Potrivit informațiilor furnizate de Arena media, în acest amical, Mirel Condei i-a testat și pe Daniel Vâlsan (ex SCM Gloria Buzău), Robert Ivan (Concordia Chiajna) și Sorin Mănăilă (Sport Team București).

Cu prilejul acestui amical a debutat la Dunărea și portarul Alexandru Achiriloaei, ultima dată la SC Popescu Leordeni, care la începutul pregătirii s-a aflat la reunirea echipei Universitatea Cluj, unde, însă, n-a fost păstrat. Goalkeeperul de 20 de ani a mai fost în cariera sa și la Rapid, unde în ediția 2019/2020 a Ligii 2 a prins doar două meciuri, cu Ripensia (0-0) și Sportul Snagov (2-3).

Achiriloaei a semnat cu echipa din Călărași pe un sezon.

Anterior au mai semnat cu echipe din Călărași jucătorii: Bogdan Matei (fundaș, ex Minaur Baia Mare), Vasile Gheorghe (mijlocaș, ex CSM Slatina), George Cotiga (fundaș, ex CSM Slatina), Alexandru Stoica (atacant, ex Farul), Elijah Seymour (mijlocaș, ex CS Tunari), Leonard Boiangiu (mijlocaș, ex SC Popești Leordeni), Albert Popa (portar, ex Gaz Metan Mediaș), Gelu Velici (atacant, ex Crișul Chișineu Criș) și Alexandru Popescu (atacant, ex Aerostar Bacău).

Dunărea, debut la Timișoara, cu Ripensia, în noul sezon de Liga 2

Pentru Dunărea, jocul cu CS Afumați a fost abia al treilea amical desfășurat în această vară. În precedentele meciuri test a învins cu 4-3 echipa de juniori Sport Team București și a remizat, scor 4-4, cu Recolta Gheorghe Doja (Liga 3).

Dunărea debutează în noul sezon de Liga 2 sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11:00, la Timișora, într-un meci cu Ripensia.

Foto: Cristi Stavri / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-primei-etape-a-noului-sezon-de-liga-2-jumatate-dintre-meciuri-vor-fi-televizate-petrolul-poli-iasi-primul-joc-transmis-in-direct-in-editia-2021-2022-partida-steaua-fk-csikszereda-va-19192792

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-noul-sezon-regular-de-liga-2-nu-se-joaca-in-trei-weekenduri-motivul-pentru-care-campionatul-se-opreste-odata-cu-cel-din-liga-1-exclusiv-19192821

https://liga2.prosport.ro/seria-1/problemele-financiare-ale-dunarii-nu-sperie-jucatorii-la-echipa-din-calarasi-au-ajuns-inca-doi-atacanti-cu-experienta-ligii-2-19192735

Marius ANGHEL 26 Jul. 2021, 12:50 Liga 2
Pe aceeași temă