Dorinel Munteanu le-a răspuns răutăcioșilor după amicalul SC Oțelul – FCSB: ”E stilul meu, nu este o noutate”. Detalii despre bugetul clubului

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 10 Jul. 2022, 12:40 Actualizat: 10 Jul. 2022, 12:51 Liga 2

SC Oțelul a fost aproape de o remiză cu FCSB, în partida amicală disputată sâmbătă seară, la Galați. A cedat cu 0-1, dar Dorinel Munteanu a fost mulțumit de cum au evoluat jucătorii săi, mai ales că au avut în față, până la urmă, vicecampioana României.

Dorinel Munteanu, fericit cu prestația avută de SC Oțelul cu FCSB: ”Însă, puteam să obținem și mai mult”

Munteanu este încântat de faptul că la Galați lumea începe să se apropie cât mai mult de echipă, mai ales după promovarea în Liga 2, iar la amicalul cu FCSB tribunele arenei au fost pline, la capacitate maximă. SC Oțelul este aproape de un nivel pe care fostul mijlocaș al naționalei României îl vrea, dar cu toate acestea a auzit anumite reproșuri.

Dorinel Munteanu a explicat gradul ridicat de agresivitate arătat de SC Oțelul: ”E stilul meu, nu este o noutate”

SC Oțelul a fost criticată pentru faptul că a avut o agresivitate dusă la un nivel ridicat pentru un amical, dar Dorinel Munteanu a afirmat că acesta este stilul pe care îl vrea de la jucătorii săi, așa cum era și el în perioada în care încă activa ca fotbalist.

Parțial sunt mulțumit. Sigur, a fost un spectacol în tribune, cred că echipa noastră în această perioadă s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele, cu un adversar puternic, vicecampioana României. Puteam să obținem mai mult, dar a fost frumos pentru oraș, pentru tot ce am făcut până acum.

(N.r. – Despre faptul că SC Oțelul a jucat agresiv) Este stilul meu, nu este o noutate, vreau să am o echipă agresivă. După acest joc au fost niște comentarii răutăcioase la adresa noastră. Un joc agresiv, un joc care se va vedea la echipa mea în toate jocurile din campionat. Au fost voci pe aici, prin tribune, că am jucat tare, că vrem să facem jocul vieții. Echipa noastră va juca așa în toate jocurile.

Mă așteptam să vină lumea, e dornică de fotbal și sunt convins că așa va fi și în Liga 2, indiferent cu cine vom juca”, a declarat Dorinel Munteanu la Pro Arena.

SC Oțelul, buget bun și stabil pentru Liga 2 

SC Oțelul și-a conturat un buget bun pentru Liga 2. Chiar dacă Munteanu nu a vrut să dea o sumă exactă a bugetului pe care gălățenii mizează în stagiunea 2022-2023, a afirmat că este mulțumit de ce a reușit să asigure conducerea până acum, mai ales că salariile jucătorilor vor fi plătite la zi.

Avem un buget foarte bun, care să asigure salariile la zi. Asta e principala mea preocupare la echipă, să fie jucătorii plătiți la zi. Avem suport financiar”, a mai declarat Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, schimbări importante de lot: 10 veniri până acum

Multe schimbări la SC Oțelul după promovarea în Liga 2. Nu mai puțin 10 fotbaliști au ajuns la Galați în această vară și e posibil să mai vină câțiva.

Rareș Pop (portar, 23 ani, Chindia Târgoviște), Charlie Mabussi (fundaș stânga, 25 ani, FC Edmonton – Canada 1), Andrei Gherghișan (atacant lateral, junior U19), Laurențiu Maxim (atacant lateral, junior U19, Viitorul Cluj), Ștefan Stavrositu (mijlocaș central, U19, FCSB), Giovani Sulițanu (fundaș dreapta, U19, Farul Constanța), Denis Bordun (mijlocaș, promovat de la U17), Robert Băceanu (atacant lateral, junior U19, Farul Constanța), Ricardo Kip (mijlocaș central, 30 ani, Almere City – Olanda 2) și Valmir Berisha (atacant, 26 ani, Sliema Wanderers – Malta 1) au semnat cu SC Oțelul până în acest moment.

SC Oțelul, în partida cu FCSB: Dur-Bozoancă (R. Pop 63′) – Farcaș, Yabre, Mih. Adăscăliței, Gab. Nedelea (D. Cireș 63′) – I. Neagu (cpt.)(Sîrghi 7′), Jardan (Mabussi 63′) – Cîrjan, Kip, Cisotti – A. Nica
Rezerve neutilizate: – Andr. Rus, Mitroi, Laur. Maxim, Gorovei, Berisha

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 10 Jul. 2022, 12:40 Actualizat: 10 Jul. 2022, 12:51 Liga 2
Pe aceeași temă