Dorinel Munteanu, impresionat de parcursul liderului-surpriză din Liga 2. Antrenorul echipei SC Oțelul s-ar mulțumi și cu o remiză în deplasarea cu CS Comunal Șelimbăr. Impresiile ”principalului” și jucătorul pe care nu poate miza

Răzvan STÎNGĂ 25 Aug. 2022, 14:29 Liga 2
Dorinel Munteanu, impresionat de parcursul liderului-surpriză din Liga 2. Antrenorul echipei SC Oțelul s-ar mulțumi și cu o remiză în deplasarea cu CS Comunal Șelimbăr. Impresiile ”principalului” și jucătorul pe care nu poate miza

SC Oțelul are meci cu cea mai bună echipă din startul sezonului de Liga 2 vineri, în runda a 4-a. Nou-promovata merge pe terenul liderului CS Comunal Șelimbăr, iar confruntarea, care va începe la ora 16:30, reprezintă primul duel al etapei. Dorinel Munteanu a prefațat partida.

Antrenorul nou-promovatei e surprins de modul în care formația lui Eugen Beza a luat startul în campionat, astfel că a recunoscut că ar fi mulțumit și cu o remiză, rezultat care ar duce echipa sa la al patrulea meci la rând fără înfrângere, în chiar primele runde ale noului sezon.

SC Oțelul merge pe terenul echipei CS Comunal Șelimbăr, iar Dorinel Munteanu s-ar mulțumi și cu un punct

Dorinel Munteanu va pregăti partida la victorie, însă rezultatele obținute de formația de Șelimbăr cu FC Brașov (1-0), Poli Timișoara (4-0) și Progresul Spartac (2-1) i-au dat de gândit. Antrenorul a făcut analiza elevilor lui Eugen Beza și a remarcat un joc bun de echipă, dar și jucători cu experiență care fac diferența.

Acest joc spune foarte multe, întâlnim un adversar cu un start foarte bun de campionat, e un adversar care are în componență jucători buni, cu experiență, dar, cu toate acestea, trebuie să fim concentrați, să fim hotărâți și să facem un joc bun, solid, din care să luăm punct sau puncte.

Fiecare joc este foarte important pentru noi. Ținând cont că jucăm împotriva liderului, suntem mulțumiți și cu un egal. Eu sunt antrenor și nu pot să pregătesc un joc la egal. E clar că ne dorim victoria, dar trebuie să facem foarte mult, cum am făcut până acum, mai puțin la primul joc, cu Iași, după care nu am fost mulțumit.

Trebuie să fim concentrați, să pregătim meciul bine, iar jucătorii care vor intra și care vor fi introduși după pauză, să aibă altă atitudine și să schimbe jocul, nu cum s-a întâmplat ultimul joc, când pot să reproșez echipei doar șapte-opt minute de relaxare.

La 3-0 (n.r. – cu Unirea Constanța) nu ai voie să faci greșeli, dar suntem o echipă în formare, vreau să creștem, sper să eliminăm aceste greșeli”, a spus Dorinel Munteanu.

SC Oțelul nu poate miza pe Costin Ghiocel în deplasarea cu CS Comunal Șelimbăr

Fundașul Costin Ghiocel este singurul fotbalist pe care Dorinel Munteanu nu va putea conta în partida cu CS Comunal Șelimbăr, care nu va fi luat în deplasarea de vineri. În rest, SC Oțelul are lotul complet și va putea alinia cel mai bun prim 11.

Ghiocel va lipsi și la acest joc, nu e apt, dar toți jucătorii care au fost accidentați au revenit la un nivel bun și sper să fac cea mai bună alegere de prim 11 pentru jocul cu Șelimbăr”, a mai spus Dorinel Munteanu.

CS Comunal Șelimbăr, două puncte mai mult decât SC Oțelul

Dacă echipa din Șelimbăr are victorii pe linie în acest start de Liga 2, SC Oțelul are 7 puncte, grație unui egal, în chiar prima etapă, 0-0 cu Poli Iași pe teren propriu, și a două victorii, 3-1 cu Dinamo în deplasarea și 3-2 cu Unirea Constanța pe teren propriu.

Reacția lui Eugen Beza, în privința partidei dintre CS Comunal Șelimbăr și SC Oțelul:

Va fi un meci extrem de complicat pentru că întâlnim o echipă în formă, așa cum suntem și noi. Oțelul este o echipă de luptă, o echipă construită pe caracteristicile lui Dorinel Munteanu.

Am stat de vorbă (n.a. cu băieții), ne bucurăm de moment, vrem să-l prelungim, să profităm de forma pe care o avem și nu este niciun fel de presiune pentru că obiectivul echipei nu este primul loc. (…) Este o stare de entuziasm, dar în rândul nostru este un entuziasm ponderat pentru că au trecut doar 3 etape. Luăm fiecare meci în parte, încercăm să dăm sută la sută și vedem la final ce scoatem”.

Foto și video: SC Oțelul

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-etapei-a-4-a-a-ligii-2-are-loc-in-zavoi-liderul-selimbar-primeste-vizita-clasatei-pe-locul-3-sc-otelul-va-fi-un-meci-extrem-de-complicat-19242410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-a-facut-ce-a-promis-doi-jucatori-veniti-in-aceasta-vara-la-sc-otelul-dati-afara-le-multumim-si-le-uram-mult-succes-19242384

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-4-si-5-din-liga-2-in-care-steaua-e-pusa-sa-joace-in-inchidere-si-apoi-in-deschidere-pe-stadionul-din-clinceni-se-joaca-doua-meciuri-in-aceeasi-zi-poli-iasi-mai-slaba-ca-buzau-si-19242179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/din-rau-in-mai-rau-un-nou-val-de-memorii-la-fc-brasov-trei-jucatori-au-castigat-litigiile-cu-clubul-19242421

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-spaniol-la-dinamo-un-mijlocas-ultima-data-in-liga-secunda-a-tarii-sale-a-semnat-cu-trupa-lui-ovidiu-burca-19242418

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Aug. 2022, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă