Un post TV din România se transformă: devine 100% tematic sportiv și se multiplică. Transmite inclusiv meciuri din campionatul Ligii 2

Marius ANGHEL 17 Apr. 2019, 11:28 Diverse
Un post TV din România se transformă: devine 100% tematic sportiv și se multiplică.** Transmite inclusiv meciuri din campionatul Ligii 2

Look Sport devine 100% post sportiv și va avea trei canale prin care va transmite: Look Sport 1, 2 și 3! Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitările venite din partea Clever Media Network, anunță paginademedia.ro. DigiSport și TelekomSport sunt alte două posturi TV cu mai multe canale și care au conținut exclusiv sportiv. Toate cele trei televiziuni transmit meciuri și din campionatul Ligii 2.

Ce a aprobat CNA în sedința publică:

  • Acordarea de licențe, prin cablu și prin satelit, pentru posturile Look Sport 1, Look Sport 2 și Look Sport 3
  • Transformarea televiziunii Look Sport din generalist în tematic sportiv. Televiziunea se numea Look Sport, însă avea un profil generalist.
  • Televiziunea cu profil economic Profit.ro va emite și în HD.

 

„În cazul Look Sport, solicitarea noastră vine în contextul în care deținem deja drepturi sportive ce nu pot fi difuzate simulatan pe cele două canale pe care le deținem și în contextul în care suntem în proces de negociere pentru a achiziționa alte drepturi sportive pentru următoarele sezoane competiționale.

Meciurile live nu ar putea să fie transmise pe doar două canale, motiv pentru care mai transmitem ceva sport și pe Profit.ro, în weekend, dar dorim să le structurăm pe televiziunile tematice. Vorbim despre drepturi pentru campionatul Spaniei, campionatul Italiei, Premier League, probabil vom încerca să luăm și ceva tenis, baschet internațional, NBA, drepturi pe care dorim să le difuzăm pe posturile noastre”, a declarat Adrian Tomșa, acționar Clever Media Network, pentru sursa citată.

Marius ANGHEL 17 Apr. 2019, 11:28 Diverse
Pe aceeași temă