Surpriză la Rapid! Ciolacu s-a întors la clubul care l-a format, dar nu ca jucător. Ce post va ocupa

Octavian Vasilescu 21 Oct. 2019, 16:37 Campionat
Surpriză la Rapid!** Ciolacu s-a întors la clubul care l-a format, dar nu ca jucător. Ce post va ocupa

Andrei Ciolacu (27 de ani) a semnat din nou cu Rapid, dar de această dată nu va evolua pe teren. Atacantul va antrena echipa U16 a clubului, în ciuda faptului că este în continuare jucător activ. În trecut, la ProSport Live, Ciolacu dezvăluia că vrea să se îndrepte spre această meserie.

Rapid a anunțat luni numirea lui Ciolacu în fruntea echipei U16. „Suntem bucuroși să vă anunțăm cooptarea lui Andrei Ciolacu în staff-ul tehnic al academiei. Rolul său va fi acela de antrenor al grupei de juniori U16. Chiar dacă este încă jucător activ, am decis de comun acord să facem acest pas, ținând cont de pasiunea sa pentru Rapid și pentru cariera de antrenor, pe care dorește să o îmbrățișeze în viitor. Îi dorim mult succes în noua sa carieră!”, se arată în comunicatul emis de Rapid.

Ciolacu a dezvăluit în luna ianuarie, la ProSport Live, că a obținut Licența B: „Am Licența B. Înainte să mă apuc de curs, am absolvit Facultatea de Sport, iar  cu ajutorul ei am obținut Licența C. Eu am avut atuul să termin facultatea și să mi se echivaleze.

Cred că a fost bine că am făcut pasul acesta, pentru că necesită mult timp să ajungi la Licența Pro. Vedem acest lucru în cazul fotbaliștilor care încep cursurile după cariera de fotbalist. Vedem că în România sunt antrenori care nu au toate licențele și nu se pot ridica de pe bancă”, a spus Andrei Ciolacu, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Ca jucător, Ciolacu a început fotbalul la Rapid, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru CS Otopeni, Slask Wroclaw, ASA Târgu Mureș, FC Warriors, Juventus București și Metaloglobus. În Liga 1 a marcat patru goluri în 51 de jocuri.

Octavian Vasilescu 21 Oct. 2019, 16:37 Campionat
Pe aceeași temă