Daniel Pancu s-a săturat să tot aștepte oferta de reziliere de Rapid și atenționează conducerea: ”O să mă duc la antrenamente, ce să fac?” Antrenorul, surprins și de ”lipsa opiniei suporterilor”

Liga2.ro 01 May. 2020, 08:56 Liga 2
Daniel Pancu s-a săturat să tot aștepte oferta de reziliere de Rapid și atenționează conducerea: ”O să mă duc la antrenamente, ce să fac?” Antrenorul, surprins și de ”lipsa opiniei suporterilor”

Daniel Pancu (42 de ani) anunță că este dispus să se întoarcă la antrenamentele echipei Rapid, de unde a fost demis înainte cu o săptămână ca sezonul să fie suspendat, dacă oficialii giuleșteni nu îi achită contractul în desfășurare cu clubul. Antrenorul a transmis un nou mesaj conducerii rapidiste și face apel la simț de răspundere după ce a fost dat afară.

Pancu susține că situația în care se află, fiind în continuare sub contract cu Rapid, deși a fost dat afară, nu-l lasă să-și contureze planurile, în condițiile în care resimte din plin nevoia de noi provocări. Mai mult, una dintre legendele Rapidului se arată dezamăgit de lipsa de implicare din partea suporterilor, care i-au strigat demisia în momentele grele.

”Îi mai rog o dată să se gândească la situația mea. Eu îi rog asta, dacă nu încheiem, o să încep antrenamentele. O să mă duc la antrenamente, ce să fac? Mă surprinde lipsa opiniei suporterilor. Eu am renunțat la mulți bani să joc la Rapid, niciodată suporterii nu au acuzat chestiile astea. Acum, demisia, demisia, conducerea a ascultat. Sunt puțin dezamăgit. Se poate lua decizia, dar asumă-ți-o. Am nevoie și eu de noi provocări, de liniște în perioada asta. Poate dacă se face mai repede, mă gândesc și eu ce o sa fac în viitor”, a declarat Pancone la DigiSport.

În mai multe rânduri în mandatul său de antrenor la Rapid, Daniel Pancu a fost în situația de a fi demis, la presiunile primarului Dan Tudorache. Însă, de fiecare dacă, suporterii i-au luat apărarea legendei și au cotribuit la menținerea sa în funcție. Același lucru nu s-a mai întâmplat și în acest an, în al treilea meci disputat suporterii scandându-i demisia lui Pancu, iar conducerea a profitat.

Rapid are nevoie de Daniel Pancu pentru a nu avea probleme la licență

Pe de altă parte, Daniel Pancu a dezvăluit și că reprezentanții clubului i-au cerut ajutorul.

Deoarece Pancu încă e legat contractual de Rapid, acesta trebuie să își elibereze cazierul de la poliție, document necesar pentru obținerea licenței clubului pentru Liga 1.

”Mă duc să îmi iau cazierul, pentru că mi-au cerut de la club. Au nevoie de cazierul meu pentru obținerea licenței, toți antrenorii cluburilor trebuie să facă asta. Au fost negocieri doar atunci, în prima zi, de atunci nu am mai discutat. Nu m-a mai interesat acest aspect. E posibil să aibă și probleme financiare, au plătit doar salariul pe luna ianuarie la tot clubul. Nu vreau ca în această perioadă dificilă să mai vin și eu cu contractul meu, a spus Daniel Pancu, zilele trecute, pentru gsp.ro.

Articol scris de George NISTOR

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-burleanu-vrea-cu-orice-pret-reluarea-ligii-1-planurile-pentru-liga-2-si-liga-3-cum-vrea-sa-determine-echipele-promovate-19131214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ar-putea-incepe-fara-fani-in-tribune-iar-dan-alexa-e-ingrijorat-e-o-mare-pierdere-ca-nu-o-sa-se-joace-cu-spectatori-ne-vor-lipsi-oficialul-rapidului-a-fost-in-inspectie-la-19130985

https://liga2.prosport.ro/seria-1/complot-la-rapid-impotriva-lui-schumacher-episodul-care-i-a-dat-de-gandit-antrenorului-totul-era-regizat-cu-suporterii-si-cu-toata-lumea-dupa-o-victorie-au-venit-la-noi-sa-ne-certe-19130940

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-pancu-si-a-analizat-momentele-de-criza-pe-care-le-a-avut-in-toate-cele-trei-meciuri-ale-rapidului-din-2020-nici-eu-nu-ma-recunosteam-concluzia-la-care-a-ajuns-e-pr-19130869

Liga2.ro 01 May. 2020, 08:56 Liga 2
Pe aceeași temă