„Banii nu fac mereu diferența.” Florin Matache explică startul perfect de sezon al echipei din Liga 3 unde joacă. E lider detașat după ultima etapă

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Nov. 2018, 14:32 Stiri

Flacăra Horezu s-a detașat în fruntea Seriei a 3-a a Ligii 3 după succesul obținut sâmbătă, 2-0 pe teren propriu cu FC Pucioasa, care i-a desprins pe vâlceni pe patru puncte de a doua clasată, Turris Oltul Turnu Măgurele, într-o grupă în care mai joacă și ACS SR Brașov sau Craiova lui Mititelu. În plus, Flacăra are cea mai bună defensivă din serie și a doua din întreaga ligă a treia, cu doar patru goluri primite în 11 jocuri. 

Nou-promovata în Liga a 3-a, echipa din orășelul lutului, are mari șanse să termine turul campionatului în postura de lider.

Antrenor secund și jucător la Flacăra, portarul Florin Matache spune că importante sunt punctele acumulate până acum, nu poziția de lider. „S-a creat un grup bun, toată lumea și-a făcut treaba, și titularii și cei care au intrat, suntem pe un drum bun. A fost un joc greu, Pucioasa este o echipă bună, masivă, jocul a fost deschis oricărui rezultat. Nu ne interesează să fim campioni de toamnă, ci doar să strângem puncte, o să vedeți că în retur se schimbă total datele problemei. Cred că, de acum, toate echipele își pun sub semnul întrebării punctele când joacă contra Horezului. Banii nu fac mereu diferența”, a declarat Florin Matache.

„Eroul de la Liberec” a terminat recent cursurile de antrenori și va da examenul pentru a obține licența B, care îi oferă dreptul să stea pe bancă până la nivel de Liga a 2-a.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Nov. 2018, 14:32 Stiri
Pe aceeași temă