Purece: „Victoriile vor veni în campionat”

23 Feb. 2012, 09:49 Diverse
Purece: „Victoriile vor veni în campionat

UTA nu a câștigat nicio partidă amicală în cantonamentul din Turcia, însă, dincolo de asta, s-a lucrat cu succes la relațiile de joc și integrarea noilor veniți. Cel puțin Neagu, Bucur și Mara au venit cu un plus în jocul echipei arădene, în timp ce Cărpinișan, Galanis și – bineînțeles – ultimul sosit, Alex Manea, mai au de tras pentru un tricou al UTA-ei.

Unul dintre punctele fixe ale grupării arădene rămâne Florin Purece. Mijlocașul arădean a avut un final de tur foarte reușit și este singurul jucător Under 22 care are postul asigurat. „Mă bucur că sunt văzut ca titular, dar trebuie să muncesc în continuare. E o responsabilitate în plus pentru mine, sper să rămân în grațiile antrenorilor și să continui să joc la fel de bine și în retur. În Turcia am avut un cantonament reușit, am jucat amicale tari, condiții extraordinare față de ce avem aici, unde nu avem niciun teren de antrenament. Nu ne-a afectat faptul că nu am câștigat niciun meci, victoriile vor veni cu siguranță în campionat”, ne-a declarat Purece.

După plecarea lui Drăghici, jucătorul crescut de Atletico este golgheterul UTA-ei, cu patru reușite. „Mi-ar plăcea să rămân golgheterul echipei și la finalul campionatului, dar mai e mult de muncit”, a precizat Purece.

Sursa: Sport Arad

23 Feb. 2012, 09:49 Diverse
Tags:
Pe aceeași temă