ACS Mediaș riscă să rămână fără Răzvan Trif. Fundașul, în probe la o formație din prima ligă

Andrei PASCU 06 Jan. 2024, 18:17 Liga 3
ACS Mediaș riscă să rămână fără Răzvan Trif. Fundașul, în probe la o formație din prima ligă

ACS Mediaș riscă să rămână fără cel mai important jucător din lot! Clubul apărut după desființarea formației Gaz Metan Mediaș îl poate ceda pe fundașul Răzvan Trif, care în această iarnă dă probe la o formație din prima divizie, la UTA.

Apărătorul de 26 de ani se pregătește sub comanda lui Mircea Rednic, iar dacă îl va impresiona pe antrenor va pleca de la ACS Mediaș, din Liga 3, care se află pe locul 2 în Seria 9.

Răzvan Trif, în probe la UTA

Trif a ajuns la ACS Mediaș în septembrie 2023, după câteva luni petrecute la Universitatea Cluj. Era sub contract cu clujenii de la începutul anului trecut, dar plecarea s-a produs după numai jumătate de an. A acceptat să semneze cu clubul din Mediaș, el evoluând ani buni la desființata Gaz Metan Mediaș, pentru care a jucat chiar și la echipele ”under” sau cea secundă.

Pentru fosta entitate din Mediaș a jucat în două perioade la seniori, iulie 2015 – septembrie 2017 și iunie 2018 – februarie 2021. Apoi, el a mai fost legitimat, pe lângă Universitatea Cluj, la Luceafărul Oradea și CS Mioveni (foto articol).

Sezonul trecut, în SuperLiga României, a prins 14 meciuri în tricoul formației din Mioveni, de la care a plecat la începutul anului 2023, când a fost transferat de Universitatea Cluj. În vârstă de 26 de ani, fundașul lateral nu a apucat să debuteze pentru Universitatea Cluj în jumătate de an, dar este om de bază la ACS Mediaș, formație promovată din Liga 4 sezonul trecut.

Trif are o promovare în prima ligă la activ, din Liga 2, cu Gaz Metan Mediaș, în vara lui 2016.

Răzvan Trif are 100 de meciuri în prima ligă

Acum, el se poate întoarce în SuperLiga, fiind luat în calcul de UTA pentru un transfer. A fost prezent încă de la reunire sub comanda lui Mircea Rednic, iar dacă va avea evoluții bune în amicale și se va pregăti pe măsura jucătorului din lotul clubului din prima divizie, atunci va primi o ofertă pe care nu are cum să o refuze.

Ar fi o pierdere importantă pentru ACS Mediaș

ACS Mediaș ar suferi o pierdere importantă dacă Trif va părăsi echipa. Acum, nou-promvoata în Liga 3 este pe locul 2 în Seria 9, cu 30 de puncte, la șase puncte de liderul Gloria Bistrița Năsăud, dar cu trei puncte peste locul 3, Unirea Ungheni.

În 15 meciuri din acest sezon de Liga 3, ACS Mediaș a adunat nouă victorii, trei egaluri și trei eșecuri, având un golaveraj de 17 goluri marcate și opt primite. Practic, al treilea cel mai slab atac al seriei, dar cea mai bună apărare.

Foto principal: ACS Mediaș  și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mario-geana-va-juca-in-liga-3-19296864

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tricolorul-breaza-va-avea-un-nou-antrenor-19296817

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sanatatea-cluj-cauta-fotbaliti-pe-facebook-19296811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-piftor-in-pregatiri-cu-fc-botosani-19296806

Andrei PASCU 06 Jan. 2024, 18:17 Liga 3
Pe aceeași temă