CS Mioveni are doi noi sponsori: „Am venit cu gândul să ajutăm echipa să promoveze în Liga 1.” Argeșenii vor avea trei case de pariuri pe tricou în partea a doua a sezonului

Marius ANGHEL 19 Feb. 2020, 17:42 Diverse
CS Mioveni are doi noi sponsori:

CS Mioveni a ales să meargă pe continuitate în această iarnă în privința lotului, motivând astfel doar cele două transferuri efectuate pentru returul în care speră să rămână cel puțin pe locul 2 și să promoveze în Liga 1. La prezentarea oficială a celor doi jucători, Raul Hreniuc și Ștefan Efros, argeșenii au anunțat și faptul că au doi noi sponsori.

Faptul că CS Mioveni a încheiat prima parte a sezonului pe locul 2, direct promovabil, și țintește la promovare, a atras alături de echipă doi noi sponsori. Este vorba despre Continental Fast Line, o firmă de transport din Mioveni, și Total Bet, o casă de pariuri. Acestea se alătură, astfel, unei alte case de pariuri, Superbet, care e alături de galben-verzi de la începutul acestui sezon.

„M-am decis să sponsorizez clubul din Mioveni cu gândul să ajutăm echipa să promoveze în Liga 1. Ne dorim o colaboare cât mai lungă cu CS Mioveni, și în prima ligă. Cred că sunt șanse de promovare în acest an, dat totul se rezumă să înceapă bine sezonul. Suntem din Mioveni și dorim să ajutăm echipa de fotbal”, a spus, potrivit Curierul zilei, Cosmin Costache, directorul general al firmei Continental Fast Line.

CS Mioveni va avea trei case de pariuri pe tricoul de joc

Interesant este că CS Mioveni va avea pe tricoul de joc, în partea a doua a sezonului, trei case de pariuri: Superbet, Total Bet și Casa Pariurilor. Acesta din urmă apare pe echipamentul tuturor echipelor din Liga 2, fiind prezent pe logo-ul competiției.

CS Mioveni își reia meciurile oficiale de pe locul 2, direct promovabil. Primul adversar din 2020 pe care îl va întâlni va fi Viitorul Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu.

Marius ANGHEL 19 Feb. 2020, 17:42 Diverse
Pe aceeași temă