Dinu Todoran a simțit că se putea mai mult în meciul Slatinei cu Farul: ”Pe final am încercat să luăm toate puncte.” Reacția antrenorului după primul rezultat pozitiv al oltenilor cu el pe bancă

Autor: Andrei PASCU Publicat: 08 Mar. 2021, 11:32 Actualizat: 08 Mar. 2021, 12:17 Liga 2
Dinu Todoran a simțit că se putea mai mult în meciul Slatinei cu Farul: ”Pe final am încercat să luăm toate puncte.” Reacția antrenorului după primul rezultat pozitiv al oltenilor cu el pe bancă

CSM Slatina a scos un punct în etapa a 18-a a Ligii 2, cu Farul, pe teren propriu, scor 1-1. Oltenii au înregistrat primul rezultat pozitiv din acest an, pentru că primele două partide le-au pierdut, 0-1 cu CS Mioveni și 1-2 la ”U” Cluj.

Constantin Radu a deschis scorul pentru Slatina în minutul 46, dar Farul a restabilit egalitatea și a stabilit scorul final în minutul 70, grație reușitei lui Ilie Damașcan. La 0-0, Farul a avut un gol perfect valabil, însă arbitrul Mircea Ardelean l-a anulat, ceea ce i-a atras proteste din parte taberei constănțenilor.

Dinu Todoran: ”Un meci foarte greu, ţinând cont că Farul Constanţa este o echipă care trage la play-off” 

Antrenorul Dinu Todoran a venit mulțumit la interviurile de la finalul partidei, punctând faptul că egalul a fost înregistrat împotriva unei echipe care vrea în play-off, în timp ce CSM Slatina vrea să se salveze de la retrogradare. A apreciat evoluția jucătorilor, precizând că au avut o prestație bună până pe final, când, din punctul său de vedere, formația sa putea chiar să dea lovitura.

”Un meci foarte greu, ţinând cont că Farul Constanţa este o echipă care trage la play-off, care venea după nişte rezultate pozitive, noi după două înfrângeri, dar mă bucură atitudinea jucătorilor, care şi-au dorit din primul până în ultimul minut să câştige. Chiar şi pe final am încercat să luăm toate cele trei puncte, nu am reuşit, dar este primul punct câştigat”, a precizat Dinu Todoran, citat de Gazeta Nouă.

CSM Slatina mai are trei meciuri, două în deplasare și unul acasă 

În precedentele două meciuri, CSM Slatina înregistrase două înfrângeri. Cedase în partidele cu CS Mioveni, scor 0-1, și Universitatea Cluj, scor 1-2. Pentru CSM Slatina urmează două meciuri cu echipe mai apropiate, teoretic, de valoarea ei, cel puțin din prisma situației din clasamentul Ligii 2.

În următoarele două etape din sezonul regular, va evolua pe teren advers cu CSM Reșița și pe teren propriu cu Ripensia. În ultima rundă a sezonului regular va întâlni însă o formație care se luptă la play-off, FK Csikszereda, în deplasare.

CSM Slatina e antepenultima acum în Liga 2, cu 14 puncte în 16 partide. Adversara de sâmbătă, Farul, e pe 10, cu 25 de puncte în 16 confruntări.

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și CSM Slatina

Autor: Andrei PASCU Publicat: 08 Mar. 2021, 11:32 Actualizat: 08 Mar. 2021, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă