Dinamo va juca pe Stadionul Arcul de Triumf! Ovidiu Burcă, veste excelentă pentru fanii ”câinilor”: ”Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare”

Răzvan STÎNGĂ 19 Feb. 2023, 14:44 Liga 2
Dinamo va juca pe Stadionul Arcul de Triumf! Ovidiu Burcă, veste excelentă pentru fanii ”câinilor”: ”Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare”

Dinamo a rezolvat, în cele din urmă, problema stadionului pe care va evolua în meciurile de acasă din Liga 2. În sfârșit, s-a ajuns la un acord pentru soluția dorită de toată suflarea dinamovistă, închirierea Stadionului Arcul de Triumf, pe care echipa va juca încă din prima partidă oficială din acest an.

Dinamo va juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Dinamo va întâlni Unirea Constanța, într-o partidă care a fost programată pentru luni, 27 februarie, de la ora 17:00, iar Ovidiu Burcă a confirmat, la finalul amicalului cu FC Brașov, scor 2-1, că s-a ajuns la un acord cu reprezentații Stadionului Arcul de Triumf, pentru închiriere.

Antrenorul s-a bucurat de vestea pe care a primit-o din partea conducerii, pentru că săptămâna trecută declara că are informații că Dinamo va fi nevoită să plece iar din București, la Giurgiu.

”În sfârșit discuția legată de Stadionul Arcul de Triumf se încheie, mergem să jucăm lunea viitoare, e un moment important pentru noi, sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare. Sper să ne impunem, au trecut multe luni de la ultimul meci oficial și abia aștept să ne revedem.

Am ajuns aproape de play-off, obiectivul propus din păcate nu stăm doar la mâna noastră, dar eu cred că dacă vom câștigă toate cele trei meciuri, vom avea o șansă importantă de a accede în play-off.

Luăm meci cu meci, primul meci e cu Unirea Constanța, sperăm să vină să joace, avem două meciuri foarte grele, cu Șelimbăr și Timișoara”, a transmis Ovidiu Burcă la finalul partidei cu FC Brașov, conform Radio Dinamo 1948.

Dinamo s-a tot plimbat în prima parte a sezonului de Liga 2

Conform declarațiilor oficialilor lui Dinamo de la finalul anului trecut, una din opțiunile lui Dinamo era și Voluntari, dar doar de rezervă în primă fază, în cazul în care nu se va mai putea închiria Stadionul Arcul de Triumf. Iată că această variantă din urmă este încă în picioare, dar Voluntari nu mai e, se pare, de actualitate, ci Giurgiu.

Dinamo a evoluat în actualul sezon de Liga 2 pe arenele din Clinceni Stadionul Arcul de Triumf, Giurgiu, dar și pe Arena Națională. Pe cel mai mare stadion al României s-a disputat derby-ul cu Steaua.

Dinamo a terminat meciurile amicale din această iarnă

Dinamo a disputat nu mai puțin de șapte partide de verificare în această perioadă de pregătire de iarnă. A întâlnit CS Păulești (0-0), CSO Plopeni (1-1), CS Blejoi (5-0), ACS Muscelul Câmpulung Elite (3-0) Unirea Slobozia (0-2), Farul 2 (0-0) și FC Brașov (2-1).

În ceea ce privește partida cu FC Brașov, Ovidiu Burcă a declarat următoarele:

A fost foarte important faptul că am jucat pe iarbă, toată pregătirea a fost pe sintetic. Am avut o repriză a doua bună, am găsit un teren de iarbă aici, de aceea am insistat, le mulțumim dinamoviștilor de aici. E greu să găsești un teren cu iarbă în această perioadă. Suferim la ceea ce înseamnă infrastructură în România, mai durează până ne aliniem la ce se întâmplă în alte țări.

A fost o atmosferă pitorească, acolo unde merge Dinamo, avem suporteri, au fost mulți copii care au venit să ne vadă, mă bucur că le-am făcut o surpriză”.

Dinamo, la două puncte de play-off-ul Ligii 2

Pe locul 8 se află Dinamo în Liga 2, cu 24 de puncte, la două puncte de ocupanta locului 6, Gloria Buzău. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 13, Viitorul Pandurii, astfel că formația lui Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

Primul duel oficial din 2023 va fi cu Unirea Constanța pentru Dinamo, pe teren propriu, iar apoi va mai juca împotriva CS Comunal Șelimbăr, în deplasare, și cu Poli Timișoara, acasă. Ulterior, echipele din Liga 2 vor fi împărțite în grupe de play-off și play-out.

Foto: Gheorghe Flușter / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-castigat-amicalul-cu-fc-brasov-ultimul-inaintea-reluarii-ligii-2-dan-alexa-mai-mult-cu-cu-gandul-la-jocul-oficial-cu-gloria-buzau-19260687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-etapa-de-liga-2-din-2023-incepe-la-buzau-dinamo-programata-sa-joace-luni-desi-meciul-ei-are-sanse-sa-nu-se-dispute-19260616

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-contrazic-indirect-vlad-iacob-anuleaza-declaratia-lui-ovidiu-burca-in-privinta-stadionului-pe-care-dinamo-va-disputa-meciurile-de-acasa-am-facut-demersuri-sa-jucam-acol-19260365

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-amical-cu-farul-2-19260186

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Feb. 2023, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă