Dinamo, pe punctul de a se despărțit de încă doi jucători rămași în lot din Liga 1. Ovidiu Burcă, apel către unul dintre ei: ”Trebuie să iasă din depresie, să se reorienteze la fotbal!”

Christian LUȚĂ 27 Jul. 2022, 10:52 Liga 2
Dinamo, pe punctul de a se despărțit de încă doi jucători rămași în lot din Liga 1. Ovidiu Burcă, apel către unul dintre ei: ”Trebuie să iasă din depresie, să se reorienteze la fotbal!”

Ovidiu Burcă, noul antrenor al celor de la Dinamo, a anunțat că echipa s-ar putea despărți de încă doi fotbaliști în următoarea perioadă. Antoni Ivanov (26 de ani) și Marco Ehmann (22 de ani) sunt pe punctul de a nu continua nici ei cu clubul în campionatul Ligii 2.

Cu Dinamo nu vor continua nici Andrei Marc și Ovidiu Horșia, jucători care s-au pregătit cu echipa în ultima perioadă.

Antoni Ivanov are aspirații mai mari decât să joace cu Dinamo în Liga 2

Antoni Ivanov, sosit de la Universitatea Craiova în iarnă, ar trece printr-o perioadă delicată, potrivit spuselor lui Burcă. Bulgarul s-ar afla într-o stare de depresie în urma retrogradării clubului. Acesta vrea să plece de la Dinamo, însă, momentan, nu are nicio ofertă concretă.

50.000 de euro va trebui să plătească formația care își va dori să îl achiziționeze pe Antoni Ivanov.

Dacă acest lucru nu se va întâmpla, bulgarul are varianta de a rămâne la clubul din ”Groapă”, însă această idee este una care nu se potrivește cu aspirațiile lui.

”Am stat de vorbă cu Ivanov, îl înțeleg, e un jucător care are anumite aspirații. Are două variante: să rămână sau să existe un club care achite pentru el 50.000 de euro. Atunci, cei din conducere îi vor da drumul să plece. El face parte din lotul nostru, l-am găsit dezamăgit, așa cum i-am găsit pe toți cei care au retrogradat anul trecut. Dar trebuie să iasă din depresie și să se reorienteze la fotbal”, a spus Ovidiu Burcă la Radio Dinamo 1948.

  • În 12 meciuri de Liga 1, doar 560 de minute, a jucat Antoni Ivanov pentru Dinamo, în care a reușit să înscrie și un gol. De șase ori a început ca titular, iar de patru ori a fost schimbat. În România a mai evoluat pentru U Craiova și FC Voluntari.

Marco Ehmann își negociază rezilierea

Dacă în cazul bulgarului, lucrurile încă nu sunt clare, Marco Ehmann va pleca în mod sigur de la Dinamo. Burcă a anunțat că fotbalistul nu își mai dorește să rămână nici el la clubului din ”Ștefan cel Mare”, iar acestuia i se va rezilia contractul în scurt timp.

În acest moment, fundașul este unul dintre ”veteranii” echipei, având în vedere că se află la club din 2018, însă numai în ultimii doi ani și jumătate a fost utilizat, după mai multe împrumuturi. În ultimul sezon a fost utilizat în 20 de jocuri de Liga 1, timp de 1238 de minute.

”Ehamnn și-a exprimat dorința de nu a mai continua alături de noi. Nu țin pe nimeni cu forța. Vreau jucători care să dea 100 la sută pentru tricoul lui Dinamo. A spus că nu mai vrea să rămână alături de noi și este un subiect închis. Rămâne să se înțeleagă cu conducerea în privința rezilierii”, a adăugat Burcă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/praf-in-ochi-pentru-suporteri-transferul-lui-marc-la-dinamo-a-picat-fundasul-central-nu-s-a-mai-prezentat-la-antrenamentele-de-la-saftica-dupa-ce-nu-s-a-inteles-cu-vlad-iacob-exclusiv-19494641

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decizii-pentru-reducerea-cheltuielilor-la-dinamo-nu-se-mai-dau-bani-de-chirii-cine-sunt-cei-direct-afectati-exclusiv-19238567

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-administrator-special-al-clubului-dinamo-optimist-ca-poate-reduce-drastic-datoriile-echipei-si-spune-cum-se-poate-acest-lucru-haircutul-este-posibil-19238490

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-arata-terenul-din-stefan-cel-mare-inaintea-startului-ligii-2-atmosfera-din-groapa-e-dezolanta-bancile-de-rezerva-sunt-rupte-de-pe-scaune-a-fost-smulsa-sigla-19238386

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-in-sfarsit-victorie-dinamo-primul-succes-in-amicale-a-trecut-la-limita-de-o-echipa-din-liga-3-dar-a-primit-gol-dupa-o-eroare-a-unui-jucator-aflat-in-probe-19238327

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-despartit-de-steaua-si-continua-la-dinamo-vasile-buhaescu-s-a-transformat-in-caine-sunt-fericit-abia-astept-sa-joc-in-fata-extraordinarilor-suporteri-din-stefan-cel-m-19238298

Christian LUȚĂ 27 Jul. 2022, 10:52 Liga 2
Pe aceeași temă