Dinamo anunță că are bani să se înscrie în Liga 2: ”Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club.” Echipa din ”Ștefan cel Mare” are un singur gând și-și liniștește suporterii

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Jun. 2022, 11:13 Liga 2
Dinamo anunță că are bani să se înscrie în Liga 2: ”Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club.” Echipa din ”Ștefan cel Mare” are un singur gând și-și liniștește suporterii

Dintre cele trei cluburi care au retrogradat din Liga 1 și în ediția de campionat 2022-2023 ar trebui să joace în Liga 2, doar Dinamo are ”Certificat pentru participarea în Liga 2”, nu și Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni.

Această certificare reprezintă doar primul pas pentru participarea în noul sezon de Liga 2, fiindcă următorul este cel de înscriere în competiție, deoarece cluburile se pot răzgândi privind continuarea în eșalonul secund, fie că nu mai vor, fie că își dau seama că nu au resurse necesare să înceapă competiția și să o ducă la final.

Dinamo susține că are bani să joace în Liga 2

La scurt timp după anunțul oficial făcut de FRF privind cluburile care au obținut certificarea pentru Liga 2, Dinamo a emis un comunicat în care susține, pe de o parte, că are ”bani să se înscrie în Liga 2”, iar pe de altă parte afirmă că ”facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului”.

Clubul din ”Ștefan cel Mare” mai susține că ”Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club”. Cu alte cuvinte, Dinamo nu intră în falimentul despre care se tot zvonește fiindcă e ținut în continuare la aparate de suporterii săi înscriși în ”Programul DDB”.

Comunicatul clubului Dinamo despre situația sa actuală:

”Dinamo de astăzi
A trecut aproape o lună de zile de la retrogradarea în liga secundă, însă Dinamo rămâne, zi de zi, în atenția fotbalului nostru.
Se vorbește și se scrie despre Dinamo mai mult decât despre echipe de play-off.
Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) și în Liga 4 (FC), mai puțin în prima divizie.
În loc de fotbal, în fața suporterilor noștri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB.
Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club.
Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!
Dinamo și DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul așteptat de suflarea alb-roșie din țară și din străinătate.
Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărțită!
Până la performanță suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion.
Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.
Continuați să vorbiți despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului și despre alte subiecte hilare, dar nu uitați să spuneți în toată țara că Dinamo trăiește!
27 iunie 2022
Dinamo 1948
Aici e Dinamo!”

Dinamo a anunțat ieri, 27 iunie, primul său transfer pentru noul sezon, readucerea lui Bogdan Gavrilă, iar un alt jucător dorit este Nicolae Mușat, în prezent sub contract cu Campionii FC Argeș, un fotbalist lansat de clubul din ”Groapă”.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Jun. 2022, 11:13 Liga 2
Pe aceeași temă