DDB, provocare pentru Dorin Șerdean: ”Suntem nerăbdători să demonstreze că nu minte.” Și Nicolae Badea e invitat la același gest

Marius ANGHEL 15 Dec. 2022, 17:46 Liga 2
DDB, provocare pentru Dorin Șerdean: ”Suntem nerăbdători să demonstreze că nu minte.” Și Nicolae Badea e invitat la același gest

Programul Doar Dinamo București (DDB) îi provoacă pe Dorin Șerdean și Nicolae Badea, doi dintre acționarii care au depus contestații împotriva planului de reorganizare modificat al clubului Dinamo să demonstreze că pot aduce bani să sprijine echipa.

Reacția DDB vine după ce principalul acționar al clubului din ”Ștefan cel Mare” i-a ironizat pe suporteri, spunând că e ușor să strângi bani din bilete și apoi să împrumuți clubul.

DDB, provocare pentru Dorin Șerdean și Nicolae Badea

Pe lângă această provocare, DDB a comunicat că a virat către club alți 400 de mii de lei.

”Chiar puteți și voi?
Dorin Serdean afirmă că poate. În general orice om crede că poate, puțini sunt însă cei care demonstrează că afirmațiile lor sunt reale.
„Haideți să fac și eu atunci ce fac alții, să iau și eu banii din bilete, să împrumut a doua zi clubul și să spun că vreau să îl salvez”, este afirmația făcută de Dorin Serdean la Digisport.
Nu suntem noi în măsură să judecăm cât de mult sau cât de repede poate domnul Serdean, dar suntem nerăbdători să demonstreze că nu minte.
În acest sens îl provocăm pe Dorin Serdean să ne arate că poate să genereze un eveniment sau orice alta acțiune de marketing și să vireze sumele respective către Dinamo.
Îl invităm și pe domnul Nicolae Badea să facă acest lucru și să ne demonstreze și dânsul că poate.
Nu cerem altceva decât să vedem că ceea ce se afirmă public are acoperire.
Noi am demonstrat ce putem, cifrele spun totul de la sine, 17.408.063,18 lei virați către Dinamo 4.173.200 lei anul 2020, 11.877.073, 53 lei în anul 2021, 1.357.789, 65 lei în anul 2022 plus 400.000 în luna decembrie 2022, am plătit de asemenea contravaloarea tricourilor din campania OM la OM.
Prin efortul membrilor DDB a fost achiziționat sistemul CATAPULT, am contribuit la sala de recuperare de la stadionul Dinamo cu materiale în valoare de 10.000 lei, am contribuit prin acțiuni de voluntariat în activitatea clubului.
Suntem în măsură să demonstrăm tuturor că suporterii lui Dinamo POT și FAC.
Așteptăm cu nerăbdare sumele virate în contul clubului de cel care afirmă sus și tare că poate!”, e mesajul DDB.

Tribunalul București a respins marți, 13 decembrie, planului de reorganizare modificat al clubului Dinamo, după ce Dorin Șerdean, Nicolae Badea și Cornel Țălnar au depus contestații și nu au fost de acord ca suporterii să preia pachetul majoritar de acțiuni.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-zavaleanu-este-si-optimist-dupa-ce-planul-de-reorganizare-modificat-al-clubului-dinamo-a-fost-respins-se-intampla-in-multe-cazuri-sa-fie-intoarse-hotararile-19256528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/contestatiile-lui-nicolae-badea-cornel-talnar-si-dorin-serdean-sunt-cuiele-batute-in-cosciugul-lui-dinamo-singura-solutie-pentru-clubul-din-stefan-cel-mare-sa-se-19256479

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorin-serdean-si-vlad-iacob-prima-reactie-dupa-ce-planul-de-reorganizare-modificat-al-clubului-dinamo-nu-a-fost-aprobat-19256460

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-plan-de-reorganizare-respins-19256440

Marius ANGHEL 15 Dec. 2022, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă